İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@av520 rica ederim hakkımızda hayırlısı inşaallah .
-
yarına dair ciddi duyumlar var. inşallah açıklanır ve olumlu sonuçlanır
-
@kendinehâkim adli mi bekliyorsunuz idari mi?
-
@toranj idari bekliyorum .
-
@kendinehâkim Sizce yarın sonuçlanır mı hocam ? Tahmininize göre 100 kişinin tamamı alınır mı?
-
@mami1616 bunu hiçkimse bilemez . Bakan Beyin tasarrufunda 2 yıl önceki sonuçlar gece açıklanmıştı bu gece bile açıklanır bakanlığa bağlı ama şahsi fikrim eli kulağındadır . 100 kişinin doldurulmayacağı yönünde bir tevatür var malesef. Ancak aralık ayında yeni bir sınavında olacağı söyleniyor . İnşaallah buradaki hiçkimse bir daha bu sürece girmez ve tek konuşacağı konu adaylık sonu yapılan sınavlar olur .
-
@kendinehâkim
Şayet dediğiniz gibi listeler kesinleşmişse; sürecin haftaya uzaması bana çok mümkün gelmiyor. Galiba geçen sene listeler kesinleştikten bir gün sonra açıklanmıştı. Bu nedenle Listelerin kesinleşmesi haberi doğruysa, sürecin daha da uzamayacağı kanaatindeyim. Eğer uzarsa, listeler o kadar da kesinleşmemiş demektir. -
kazanan iibfli sayısı fazla olduğu için ben de doldurulmayacağını düşünüyorum. ama umarım kotayı biraz olsun esnetmişlerdir
-
@atlas07 elbette sizde haklısınız . Ama her dönem farklı oluyor . Normalde temmuzu bulmaması lazımdı. İnşaallah yarın imzalanıp memur arkadaşlar sisteme girerler .
-
@toranj kota yasal olarak kalkmıştı fakat önemli olan zihinlerdeki kotaların kalkması .
-
@kendinehâkim zihinlerde pek kalkmadığını mülakay sürecinde herkes az çok anlamıştır sanırım
-
@kendinehâkim kafalarında bir kota uyguladıklarını biliyorum. 100 kişiyi doldurmadıklarınıda düşünüyorum. şansımı 7 de 1 gibi görüyorum. o yüzden kendimi olumsuza baya hazırladım. olursa sevinirim artık.
-
@toranj mülakat sürecinde noldu ki hocam bunu anlayacak, ben kaçırdım sanırım
-
@çıkmadıkcandan emin olunuz ki hepimiz aynı durumdayız . Kimilerine yeni görevin hayırlı olsun deniyor kimileride pgm sayfasında sonuçları bekliyor . Elbet hak olan yerini bulur inşaallah nasibimizde olanı yaşarız. Sonuçlar açıklandığında bizler yine buradayız ama iyi ama kötü . Yolumuza devam edeceğiz .
-
@timuçin o dönemler kotanın teamülen uygulanacağı hep konuşuldu
-
@kendinehâkim Cevabınız için teşekkür ederim sag olun .
-
Hayırlı günler arkadaşlar günaydın herkese. Güzel bir gün olur inşAllah iyi haberler alırız . Duyumu olanlar bizim gibi haber alamayanlarla da paylaşırsa çok mutlu oluruz.
-
Sitede sayfa yüklenmesini bilen var mı arkadaşlar. Bazı arkadaşlar anlıyordu Bi bakarlarsa belli olur bugün açıklanacağı
-
@kenan evet link takibi bunda yapılabiliyor muydu?
-
Anlaşılan dedikleri gibi Ağustos u göreceğiz.