2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@grubel-lloyt var hocam tedaşın kendi sitesinde excel formatında form bilgisayardan doldurulabilir biçimde
-
İşkur mülakat sonucu beklediğim için son haftaya kadar başvurmayacağım gerçi 83 puana da gelmez ya neyse.. Başvuru için taslak oluşturmaya çalışıyorum excel formatında dosyayı indirdim. Görevimi yapmaya engel sağlık sorunum yoktur kısmıyla 657 sayılı kanunun 48. maddesinde yazılı suçlardan mahkumiyet hükmü yoktur kısmında evet'i mi işaretleyeceğiz hayır'ı mı?
-
@rootofallevil evet işaretledim ben.
-
Arkadaşlar başvuru formuna fotoğraf yapıştırıp + ek olarak 2 foto mu koyuyoruz
-
@claark ben elden verdim bi tane forma yapıştırdılar iki tanede ayrı aldılar
-
Maaşları nasıldır acep? Net bilgisi olan var mı? Net olsun ama ek gelirler ile birlikte.
-
@antimülakat net maaşı kestiremiyorum ama şöyle bir şey var, tedaş teiaş eüaş gibi kurumlar kit statüsünde olduğu için ve kit bütçeleri de 5018 sayılı kanunda tanımlanmadığı için kendilerine has özerk bütçeleri var. Personeli ayrı bir rejime tabi yanılmıyorsam 399 sayılı khk olması lazım. Bunun yanında 657 sayılı kanunun sağladığı hak ve yükümlülüklere tabiiler. Babam dhmi den emekli oradan biliyorum onların maaşlarında havacılık tazminatı oluyordu.
-
Kurumu arayip sorsak maasi vr diger hakları soylemezler mi acaba ?
-
@rootofallevil ben tahmini ele geçen paranın başlangıçta 6.500 TL'den daha az olmayacağını düşünüyorum.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
@rootofallevil ben tahmini ele geçen paranın başlangıçta 6.500 TL'den daha az olmayacağını düşünüyorum.
Kamu İktisadi Teşebbüsleri dahil kamudaki teftiş kurulları 657'e tabidir dolayısıyla da 666 sayılı KHK'a göre diğer A grubu uzman ve müfettişleri ile aynı ücreti alırlar. Kamu iktisadi teşebbüslerinde her personel 399'a tabi değildir. Şube müdürü, daire başkanlığı gibi kadrolarda teftiş personeli gibi 657'dir. Kısaca maaş diğer müfettişliklerle aynı.
-
Ing yok yine bi başvurma ikilemine düştüm alan ile kapatmak mümkün mü acaba?
-
@aroma yüzde 10 etkiliyo kapatırsın rahat. Yarın e devlet mezuniyet belgesiyle başvuracam kabul olur inşallah.
-
@beveridge-eğrisi ben basvuru yapıcam hocam, Ankara dısında. Bugun aradım kurumu ne kadar basvuru oldu dıye, sayı vermediler. Ama basvuran var sayı veremem dedı. Puanımı sordu telefondaki yetkili kısı, sız sansınız deneyın dedı. Acaba gelır mı bilemedim ya. Insallah arkadaslar duyarlı olur son gune kadar
-
Edevlet cıktısıyla gönderiyorum simdi ancak e devlet barkod okuma sisteminde okumuyor barkodu ilgili kurum tarafından doğrulanmıyor diyor. Ne halt yiyecem
-
Guy mülakatımdan 2 gün sonra bende katılma kararı aldım, tahminim 89, 90 lar kadar yüksek kapatmaz daha aşağılara düşer bu sınavın puanları
-
Başka kurumlardan mülakat bekleyenler varsa son haftaya kadar başvuru yapmasınlar 100 kişinin katılacağı etkb denetçiliği 84.7 ye kadar düştü bu sınav da düşebilir.
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba, pazartesi günü yapmış olduğum başvurumla alakalı bilgiyi az önce kurumdan teyit ettim, müracaatım kabul edilmiş. E-devlet mezuniyet çıktısıyla başvurmuştum. Görünen o ki bu şekilde yapılan başvuruları da kabul ediyorlar. İyi çalışmalar
-
@takkurt hocam fotograf işini nasıl yaptınız ? birini yapıştırıp diğerini yolladınız mı yoksa ikisini direkt yapıştırmadan mı yolladınız ?
-
@yorgunisletmeci ben elden teslim ettim geçen hafta. Birini forma yapıştırdılar 2 tane de aldılar.
-
Elden teslim edenler adamın fotoğrafın arkasına yazdığı sayıya dikkat edin, başvuru sayısını öğrenmiş olursunuz.