Yakışıklı ve Ünlü İş Adamı Nadir Kerem Dağ Kimdir? Nadir Kerem Dağ'ın Biyografisi
-
Biyografi dağıtıcısı ne ya? Hangi puan türüyle alıyor? Avantajları-dezavantajları nelerdir acil yardım
-
viralll viralll virallll e-ticaretttt e-ticaretttt
dijital girişimcilik...
-
@vamos Ben bi meslek tanıtımı hazırlayayım dostum
-
-
Noluya kardeşim ne bu tantana :)))
-
Başlık ve giri on numara ya ahahah girip girip okuyorum hey maşallah nadir kerem dağ sen neymissin. İsim de tam yakışıklı ve zengin iş adamı ismi, o ismi bana ver yakışmaz oturmaz sırıtır eğreti kalır.
-
Taliplerini mi arıyo
-
@sincerly bu ne ya ahahahshsshsh gülme krizine girdim evlilik programı ile karıştırıldı galiba neden yasaklandı diyordum şuan anladım
-
@north-remembers, içinde söyledi: Yakışıklı ve Ünlü İş Adamı Nadir Kerem Dağ Kimdir? Nadir Kerem Dağ'ın Biyografisi
@sincerly bu ne ya ahahahshsshsh gülme krizine girdim evlilik programı ile karıştırıldı galiba neden yasaklandı diyordum şuan anladım
Biyografi dağıtıcısıymış kpss hangi puan türü şartı varmış acaba çok garip
-
-
@albertcamus profil dağıtıcısı derken ? Dijital postacılık mı acaba hocam ?
Ptt uzman yardımcılığının özlük hakları belli olana kadar profil dağıtıcılığımı yapsam -
p48 90, sıralama 250 gelir mi hocam ?
-
Kerem Ünlü Nadir Yakışıklı bir adam olarak geri gelecek göreceksiniz. Ne vardı sanki iki dakika adamın gururunu okşasanız. Allah İİBF'li gazabından herkesi korusun. Çok tehlikelisiniz çok
-
Bu kerem nadir ne ayak bilader bi işler var bunda ya hayırlısı.
-
@generalgeneral yani arkadaş bu kişiyi tanıtmakla görevle ajans personeli. Abi artık sana şu kadar kişi sövüyo diye rapor verecek ay sonunda