2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Arkadaşlar , belgeler elektronik ortamda mı doldurulacak yoksa tükenmez kalem ile mi ?
-
@sauron27 gvs bilgisayar, özgeçmiş dilediğiniz gibi.
-
@ezo teşekkür ederim
-
Arkadaşlae adli sicil kaydı e devlet mi olacak yoksa adliyeden de oluyor mu
-
@badboysimsek e devletten olacak ayrıca dilekçe ile göndermeliymişiz. Sayıştay başkanlığına hitaben yazılacak istediğiniz belgeleri yolluyorum minvalinde
-
@proletarya reis dilekce ile nasıl olcak evraklara ek bir A4 de dilekce yazıp mı eklicez?
-
@abcdefg evet hocam. İstediğiniz belgeleri dilekçeye ekledim tarzında bir şey olsun dedi görevli
-
@proletarya teşekkür ederim hocam
-
@abcdefg rica ederiim
-
Arkadaşlar 4/b li olarak atanırsam sayıştaya geçme de bir sıkıntı oluyor mu bilgisi olan var mı ?
-
@edielik 4/B olarak atanırsanız istifa ederek geçebilmeniz lazım sayıştay'a, 4/B'den diğer 4/B geçişi sorun oluyor sadece.
-
@kartel06 teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar evrak tesliminden sonra verilen evrak takip numarasını kullanarak akıbet sorgulayan var mı ? Bu numara ile nerden sorguluyoruz?
-
@70mb düzeltiyorum elden evrak teslim edip, kurumdan verilen evrak numarası ile ilgili soruyorum.
-
@70mb hocam bende öyle bi numara bile yok. Kargo ile gönderdim ben. Önemli bişey değildir dimi
-
@edielik hocam ben elden teslim ettim bana orda verdiler bu numara ile takip edebilirsin diye. Kargo ile gönderdiysen takip no ile takip edebilirsin eksik olursa arıyorlar bildiğim kadarıyla zaten. Ben sadece merakımdan karşıma ne çıkacağını merak ediyorum, çünkü evrakları orda tamamladım,bir sorun olacağını sanmıyorum
-
@70mb tamam hocam sağolasın
-
@edielik rica ederim kardeşim
-
2019 mülakatı İçin whatsup grubu var mı acaba
-
@70mb bende elden teslim ettim ama ne yaptığımı tam anlamadım Bi evrak kayıta gittim geldim ama bana belge numara falan verilmedi