Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Merhaba arkadaşlar oncelikle kazanan arkadaslari tebrik ediyorum... Diğer arkadaşları meşgul etmemek adına kazanan arkadaşların burada olması daha mantıklı gibi geldi.Şöyle bi soruyla başlatayım konuyu listenin açıklandığı belgede 10-18 haziran arasinda degerlendirme merkezi çalışmalarına katılacağız diyor.Bu tam olarak neoluyor bilen tecrubeli birileri var mıdır yoksa beyin firtinasi yapalim.Benim metinden anladigim eve müfettişler de geldikten sonra temmuz agustos gibi sözlü sinavin olacagi...Siz nasil yorumladiniz?
-
@emekemek ben de öyle düşündüm hocam bankalar süreçleri uzun tutmuyolar zaten temmuz ağustos gibi sözlü mülakatlar olur gibi . Ama keşke tecrübeli arkadaşlarımızdan bilgi alabilsek istanbulda ilk etapta bizi ne bekliyo mesela merak ediyorum işleyecek süreci.
-
@tezantitezsentez kesinlikle hocam biraz yardımcı olmalari lazım kafalar karışık sevinemiyoruz bile adam akilli.Umarim bankanin atacagi mail de aciklayici olur...
-
@emekemek aynen umarım öyle olur ben de öyle şuan nasıl hissedeceğimi şaşırdım
-
@tezantitezsentez diger konuda bilgi vermistim onlari okuyabilirsiniz.
-
@requescatinpace çok açıklayıcı olmuşsunuz hocam teşekkür ederiz bilgilendrme için
-
@requescatinpace hocam cok teşekkürler değerli bilgileriniz icin.Peki mufettisler eve gelmeden haber veriliyor mu? Bi de bu 10 hazirandaki degerlendirme merkezi sürecinden önce mi oluyor bu?
-
@emekemek veriyor hocam. Sizi arayip uygun bir zaman belirlersiniz ortak.
-
@requescatinpace sizin istanbuldaki degerlendirme surecinden önce gelmişti değil mi yani müfettişler?
-
@requescatinpace hocam mülakata kalanlara iç kontrolörlük ve uzman yardımcılığı teklif ediliyor. Peki kabul edenler ne zaman işbaşı yapıyor, müfettiş yardımcısı olanlar ile aynı zamanda mı?
-
Sınavda yapıp hatırladığınız soruları paylaşır mısınız
-
bugün arandım arkadaşlar ev ziyareti için
-
@pistov35 ne dediler tam olarak?
-
@tezantitezsentez adres dogrulandı ne zaman musait olursunuz gibi sorular sordular
-
@pistov35 anladım hocam teşekkürler cevabınız için
-
Ne zamana tarih verdiniz hocam peki?
-
10-18 Ağustos arasında finallerim var, acaba 10-18 Haziran arasında yapılacak olan değerlendirme nasıl olacak, bilgisi olan var mı?
-
@emekemek onlar döneceğiz dedi.
-
@kezmaha 10-18 Haziran olacak, özür dilerim
-
@pistov35 ya bu ev ziyareti nasil olcak acaba ben de izmirde ikamet ediyorum beni de ararlar yakında o zaman,nasil giyincez takim falan mi kafalar allak bullak.