Teb Müfettiş Yardımcılığı 2019
-
Ben de vaka çalışmasına çağrıldım ama bilgilendirme maili gelmedi henüz.
-
mail atılacağı söylendi mi ya da mail alan oldu mu vaka çalışması için?
-
Cuma günü bana mail atıldı arkadaşlar
-
12 kasım yani salı günü dışında vakaya katılan oldumu acaba yoksa tek gündemi yapıldı?
-
@brk-1992 Yarın da devam edecek. Sizin nasıl geçti?
-
Tr de özel sektör böyle işte senden aşırı kalifiye olmanı beklerler kendilerini yağlarlar biz şöyle kurumsalız böyle muazzamız ama afedersiniz iş özlük haklarına ve paraya geldiğinde takım elbiseli travesti gibi davranırlar. Tr de devletten başka yerde çalışılmaz abicim
-
@brk-1992
Genel olarak süreç nasıl ilerliyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız -
@gpale mülakata siz de mi katıldınız?
-
@yenimezunnn yok hocam özel sektör mülakat tecrübelerimden yola çıkarak atara kalktım
-
Klasik case study fakat kalabalık ve gergin bir ortamdı. Kaç kişi alacaklar merak içerisindeyim.
-
@brk-1992 kalabalık derken kaç kişiydiniz acaba
-
@brk-1992 geçmiş olsun hocam. Umarım hepimiz için olumlu sonuçlanır süreç. Konu finansal bilgi gerektiriyor muydu yoksa herkesin fikir sahibi olabileceği bir konu muydu
-
Geri dönüşler ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı
-
Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank müfettişliği yerine TEB müfettişlik daha makul geliyor. Bu saydığım kamu bankalarının her yerde şubesi mevcut. Bu nedenle iş için bir anda kendini Türkiye'nin bir ucunda bulunan ilçesine gitmek zorunda kalabiliyorsun. Bu nedenle daha az şubesi olan bankalarda müfettişlik yapanların daha rahat olduklarını duyuyoruz.
-
bireysel daveti alan var mı ?
-
@mezun94 sizi aradılar mı hocam ?
-
Ben arandım arkadaşlar 19 kasım için
-
@yenimezunnn ne zaman arandınız?
-
@yenimezunnn grup mülakatına ne zaman girmiştiniz
-
@ahmet9449 dün aradılar