YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?
-
@pilavüstükuru son olarak sunu sormak istiyorum akini arastirdim sifir veya 30 40 puan araliginda olanlara yani grup c ve grup d yunus hoca veriyor yunus hoca nasil bilginiz var mi? Grup c veya grup d yi alana grup d ahmet akin hocanin offline olarak da erisme imkani varmis
-
@zubizubi Yunus hoca'dan ben ders almadım, ama alan arkadaşlarım iyi olduğunu söylüyor. Ahmet hoca 60 ve üstü gruplara ders açıyor, onun offline kursu izlemek biraz ağır kaçabilir.
-
@pilavüstükuru tesekkur ederim hocam cok sagolun
-
@zubizubi Rica ederim ne demek iyi çalışmalar
-
4 ay çalışmaktan bahsedilmiş. Kesinlikte 4 ayda büyük mesafe kaydedersiniz. 80+ bile yapabilirsiniz altyapınıza göre. Ben öğretmen lisesi mezunuyum alt yapım iyiydi. Vikipediden sürekli ilgimi çeken şeyler okudum. Günde en az 5-6 tane. Makalelerle yds kitabını 2 kere bitirdim. Bol bol okuma yaparak gramer bilmeden bile 60+ yapabilirsin. Ama kurs takviyesini öneririm. Kursun en büyük avantajı insanı disipline sokması. Oradaki insanların sinerjisi.
-
@qwertt 70 üssü garanti. Fiziksel eğitimden uzak durun tavsiyemdir. İkisini de deneyimledim. Ahmet Akın’dan dinlemek fark attırıyor.
-
@handeata hangi kurs kurumunu önerirsiniz ?
-
@rays Ahmet Akın sadece KOÇ grubu derslerine girdiği için ilk etapta dersler zor gelebilir. Çünkü ders 60-65 puan aralığında alıp 80 ve üstü puana çıkarmayı hedefleyen bir grup. Bence Fiziksel ders çok daha mantıklı, özellikle 0-25 grubu oluyor mesela bu grupta bolca ek ders falan koyuluyor. Bence fiziksel kurs almak temeli olmayan aday için makuldür.
-
@Duryy hocam kurs nasıl gidiyor acaba?
-
YDS için whatsapp grubu var mı arkadaşlar grupların hepsi ölü gibi
-
Temeli olmayan biri için yds den 70 almak çok mi zor acaba a ya da nasıl yok izlenebilir?
-
Arkadaşlar yds den 70 ve üzeri almak için kesinlikle OKUMA!!!! yapın hem de bol bol yapın. ÇIKMIŞ SORU ÇÖZÜN!
-
YDSden 50 ve 60 üstü isteyen kurumlar hangileri arkadaşlar bilgisi olan var mı?
-
Okuma için kitap tavsiyesi yapabilecek olan var mı gecen sınavda YDS den 50 aldim
-
Bakırköy akın dil nasıl arkadaşlar, objektif bir yorum yapabilecek olan var mı? Örgün kayıt olmayı düşünüyorum
-
@jamiryoo akin dil read for speedi oneririm hatta 2 si bile cıktı
-
Arkadaşlar herkese selam. Benim ıngilizce temelim var ve son sınavdan hiç çalışmadan 30 civarı aldım ve yıllardır ingilizce bakmıyordum ve elimde okuma olarak "100 reading passages & basic vocabulary for yds yokdil yks-dil " var sizce bu kitap nasıl? Çok çok mu basit yds için? Veya başka bir pasage work önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler