Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@karagergedan en sonda yazdım özellikle.. Düzeltmeye acıktır diye. Hiç kimse tam hatırlayamaz.
-
İktisat yada maliyede Tüfe deki artış için kesin olarak söylenebilecek nedir sorusu vardı ne yaptınız arkadaslar
-
@ankara0648 Soru şöyle idi. B kişisi A kişisinin kol saatini çalıyor C kişisine rehin veriyor sonra D kişisine geçiyor saat. Soruda C ve D kişilerinin niyetinden bahsedilmediği için her halükarda ifadesi yanlış olur. Ben, D kişisi teslimle mülkiyeti kazanamamıştır dedim.
-
@nairu diğer seneye göre enflasyon oranı yükselmiştir gibi bir şey vardı sanki
-
@nairu Reel fiyatlarda artış dedim
-
Hocam şuan 15 doğru çıkardım navlun eşya olacak sa 15 i yakaladık ama tam sınır dayız artık hayırlısı olsun madem açıklanmıcak sorular sürpriz olsun
-
@Ricardo06 bende öyle yaptım
-
Bende şuan 15 doğru çıkardım son 7 soruyu komple yanlış saydım saibelileri de bir sınav sonrası arkamıza yaslanamadik
-
@Willsmithh aynen. Barajı geçenler arasında olağan bir sıralama olacak:)
-
@Sivka27 kurumlar ne yapmaya çalışıyor anlamış eğilim mta dainanilmaz zor bir iktisat bura keza hukuk diğer dersler kaldıraç oldu
-
@Sivka27 siz 20.adayın dogrup sayısını ne görüyorsunuz 84 85 olurmu
-
Bence 79-82 arasında olur. 84’lerin üzerinde kapatacağını zannetmiyorum.
-
Hocam bence İngilizce de belli bir noktadan sonra tercih sebebi sayılacaktır
-
@Sivka27 ben muhasebe iktisat ve maloyenin kaldıraç olacağını düşünüyorum 63 65 yapar ordan cogünlük diye düşündüm
-
@ankara0648 Mülakat listesine baraj için tercih yapmazlar sadece mülakatta göz önünde bulundururlar
-
Benim 80 üstü çıkar diyen varmı
-
@Willsmithh aksi bir durum olmadığı sürece benim 85+ olur gibi
-
@karagergedan taşıdığı kişiyi zilyetliğine geçirebilir mi?
-
@Sivka27 tebrik ederim hukuk iyi ozaman bende hukuk barajı takılmaz isem 82 83 bekliyorum
-
- Navlun sözleşmesi ile birlikte yük, taşıyanın zilyetliğine girer. Bu, navlun sözleşmesini taşıma
sözleşmesinden ayıran en önemli özelliktir. Ancak navlun sözleşmesinin zilyetliğin devri yanında
taşıma taahhüdü de içermesi şarttır. Aksi taktirde bir kira sözleşmesi söz konusu olur.
Bana değil hocam kanun koyucuya sorun o soruyu
- Navlun sözleşmesi ile birlikte yük, taşıyanın zilyetliğine girer. Bu, navlun sözleşmesini taşıma