2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Platformu
-
sayıştay da yakın arkadaşım denetçi yardımcısı benim çok istediğim bir kurum değil ama sizler için alım hakkında bilgi almaya çalışacağım arkadaşlar
-
Bilgi alacağımı söylemiştim arkadaşlar tam olarak şöyle bir bilgi geldi : mevcut kazanlarının başlamaları en az 3-4 ayı bulur çünkü şuan bizim eğitimimiz devam ediyor , Sayıştay’ın kadroya ihtiyacı var ama yeni ilana çıkması mevcut şartlarda 5-6 ay mümkün görünmüyor dedi tabiki sizler çalışmanıza devam edin sadece kurumda çalışan arkadaşımın Bilgisi kadar bilgi verdim sizlere umarım faydalı olmuştur
-
Kasımda diye duydum
-
@gencbiraday hocam 2018 kazananları zaten eğitime başladı 2019 kazananların mülakatı ne zaman olacak diye sorma imkanınız var mı acaba
-
İyi günler herkese.
Başlık çok sessizleşmiş. İlanla ilgili duyumu olan var mı?
Ayrıca daha önce sınava girmiş arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isteriz.
-
Son sınavı kazananlar henüz mülakata girmedi. Bu yıl sınav olacak mı henüz bilgi yok olacaksa da yıl sonunu bulur gibi geliyor bana.
-
Sayıştay Başkanı, Aralık ayı ortasında katıldığı bir konferansta son yapılan sınavın mülakatlarının Ocak ayında yapılmış olacağını, 2020 ilanının da yıl sonuna doğru düşünüldüğünü söylemişti, burada da birkaç kez paylaşıldı. Anlaşılan yine planı programı bozan aksaklıklar var.
-
Arkadaslar sürecin böyle sistemsiz ilerlemesi normal mi? Yani sınav ilanının üzerinden 14 ay, sınavın üzerinden 12 ay geçti. Daha ortada mülakat tarihleri bile yok. Başkan Ocak'ta yapacağız mulakatlari diyor, Şubat bitiyor daha mülakat tarihi bile yok ortada. Çok daha fazla alim yapılan kaymakamlik, hakimlik sınavları bile daha düzgün işliyor. Sorun nerede sizce? Bu kabul edilebilir bir süre değil. 3 aya mülakatlari halletseler desek 17-18 aya yaklaşıyor süreç. Yani bir buçuk yıl. Bizim mail atıp iş dilenecek, müdürlük istenecek tanidiklarimiz yok. Bir buçuk yıl oturup evde sınav mi bekleyelim? Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama özellikle sayistayin sınav sürecinde ciddi bir sıkıntı var nereden kaynaklı bilmiyorum. Yok mu hiç Sayistayda tanıdığı falan olan sebebini öğrenen?
-
Sayistay'in boyle maalesef.Sayistay icin hazirlanacak arkadaslara tavsiye kesinlikle issizken bu yola girilmemesi.Girilecekse de bekleme surecinde kesinlikle baska kurumlar gozardi edilmemeli.
-
2020 yılında sınav olup olmayacağı duyumu alan var mı? Ösym takvimi çok sıkıştı
-
@Yaş35yaş duyumum yok ama sarkabilir. Şu durumda duyum alinabilecegini zannetmem kurum sınavları için en azından. Bu sene olucakmış gibi calışmak en doğru yol gibi duruyor.
-
@Yaş35yaş hocam kurumdan görüştüğüm bir yetkili henüz bir önceki alımın mülakatlarının ne zaman yapılacağı belirsiz bu sene yeni ilan zor şeklinde konuşmuştu.Bu corona mevzusu yoktu henüz. Süreçlerin ertelendiği göz önüne alındığında bu sene sınav yüksek ihtimal olmayacak gibi. Siz çalışmalarınızı devam ettirin ama başka kurumlar veya Kpss özelinde çalışmak şuan için daha öngörülebilir duruyor.
-
@Mambaa ne kadar yetkili hocam bu tanığınız ? Görevi nedir ?
-
@marjinalmaliyt57 hocam grup başkanı kendisi.
-
@paretowilfredo üstadım sayıştay sınavı hakkında bir gelişme var mı
-
sınavla ilgili yıl ortasına doğru bir duyum var gibiydi acaba sınav olur mu?
-
@ockhamınusturası hocam dahada bence alim olmaz turkiyede sağlıkçı öğretmen varken sanmıyorum bizlere alim olsun
-
Arkadaşlar birkaç yıl önce yayınlanan bir duyuru vardı; Sayıştay sınavı için ön elemede KPSS puanı kullanılacağına dair. Sonra yanılmıyorsam iki alım gerçekleşti ve KPSS puanı kullanılmadı. Önümüzdeki alımda KPSS isteme ihtimalleri var mı sizce? Bir anda hazırlıksız yakalanabilir miyiz?
-
@naturegmbh kasimda diye fısıltı var ama (kpssden sonra)
-
@mrblue10 ciddi bir fısıltı mi hocam ?