29 Aralık adli yargı kaçla kapatır tahminen
-
Arkadaşlar sorular açıklandı netler ne durumda ve bu sene baraj kaç olur tahminen forumda yoğunluk idari yargıda varsa birkaç kişi görüşlerini yazarsa memnun olurum.
-
@sefmo Merhaba haklısınız adliyle alakalı pek fazla tahmin göremedim öncelikle herkese geçmiş olsun Gk 18
Alan 53
Avukatlıkta
18-55 gibi ikisinde de sınır zor geçecek bir ay sizin nasıl -
Ankaradan selamlar gkgy 24 alan 58 doğru ekleyebilirmisiniz?
-
Mezun 56 alan 18 gk .idari 59 -18 ikisi de sınırda gibi.
-
@ozozoz hocam avukatlıktan ne olur sizce ? Yani kaç gkgy ve alan yeterli olur?
-
@kiziroğluhey Benim fikrim alanda 49 gk17-18 rahat yeterli olması lazım geçen seneye göre
Ancak her geçen gün artan puanlar da yorum yapmayı zorlaştırıyor -
@ozozoz hocan inşallah hakkınızda hayırlısı olur adli mezunda 55 26 gibi ama hatırlamadığım sorularda var
-
@sefmo Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah siz bence derece yapmışsınız:)
-
@ozozoz öyle mi diyosunuz benim sınava ilk girişim pek bilgimde yok açıkçası sınavda barajın yüksek olmasından çekiniyorum
-
29d - 1y gk , gy
26d - 9 y ortak alan
24d - 11 y idari alan -
@ozozoz alan 51 gk21 mezun sizce ümitlenmelimiyim
-
@ozozoz hocam sosyal medya ve çevreniz nasıl avukatlık sınavı için başarı çok yüksek mi sizce ? Bi yakınım 19-46 gibi yapmış sizce bişeyler olabilir mi
-
@kiziroğluhey olur olmaz demek tabi bana düşmez ama ben 73 ün altına düşeceğini düşünmüyorum çevremden Bilgi sahibi değilim forumlardan gördüğüm kadar fikir yüürtebiliyorum ancak ortak alan bence direk bilgiydi ve çalışmadan yapılabilecek gibi değildi tanıdığınız o alanı iyi yaptıysa standart sapması yüksek olabilir
-
@ozozoz avukatlık hep yüksek mi hocam ? Arkadaşlarınız vs
-
@ozozoz avuk 2. Bölüm çok mu kolaydı hocam sizce ?
-
@ozozoz foruma avukatlık yazılmamış yani diyorsunuz ki sorular o denli kolaydı 73 e çıkacak ?
-
@kiziroğluhey Sınav kolay değildi daha doğrusu yanlış yapılacak çok soru vardı ki bende dört tanesini değiştirip yanlış yaptım, ancak 600 kişi katılacak mülakata 600 üncü kişinin de düşük alacağını düşünmüyorum geçen Sene baraj 67 ydi diye hatırlıyorum ancak 1500. Kişi 67 almıştı bu sene 600. Kişinin kaç aldığı baraj olacak yani barajın çıkması diye bir şey yok mülakata katılacak kişi sayısı az
-
Merhaba benim alan 59 gk gy 26 adli mezundan girdim ilk kez giriyorum, Herkes emeğinin karşılığını alır inş çok büyük emekler var.
-
arkadaşlar sadece merak ettiğimden soruyorum. bi hedefim vardı olmasa da olur fakat olursa sevinirim ondan sorucam. 58-23 veya 58-24 gelicek büyük ihtimal. sınırdan da olsa mesela 950 960 falan gibi derecelerle ilk 1000 e girer miyim adlide
-
20 gk
33 ortak
28 idari yargı testi