Bismillahirrahmanirrahim. 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı 2500 kişi (TEMENNİ)
-
Bakanın eli kulağında dediği galiba hmuy ilanıymış.
-
@Su28A ben bu konuda daha yorum yapmak istemiyorum hocam Allah sabır versin hepinize
-
Canınız sıkıldıkça konu mu açıyorsunuz ilan geldi sanıyor millet yöneticilere sesleniyorum herkes istediği zaman istediği konuda istediği kadar konu açabiliyor mu
Onu da geçtim duyum ya da ilerletici bilgi de yok -
@Dguy_Guy nolur yap! Duyum ver bize jfjfjf
Kurum içi için ne düşünüyorsun? -
@Dguy_Guy daha bir kaç gün önce gelicek en kısa zamanda diyordunuz. Ne içiyorsanız devam etmeyin ruh haliniz pek iyi görünmüyor
-
@Aslıhannn bu arkadaşı dikkate almayın geçen ''gelmeyecek anlayın artık'' gibi bir cümlesi olmuştu amacı ne anlamadım ama kendini küçük düşürüyor..
-
@Aslıhannn gizliden kurum içici bile olabilme ihtimali yüksek. Hareketleri hiç sağlıklı değil :))
-
@strtmn 5 gün önce katılıp ilk yorumu ilan milan yok beklemeyin yine üzüleceksiniz diye fevri bi çıkış olmuş garip
-
@scofieldmustafa her şeyi @plansız @paretowilfredo @Godot @albertcamus @Antimülakat hocalardan beklemeyip, bizler püskürtmeliyiz. Kendilerini az çok belli ediyorlar zaten.
-
Sayın bakan Perşembe günü Çanakkale ve Tekirdağ'da olacakmış. Burada bulunan arkadaşların dikkatine.
-
@eomer Hocam kesin ise Twitter da paylaşalım
-
@mhd Finans haber sitesi paylaştı Twitter'dan ordan gördüm. Geçmiş ziyaretleri de aynı siteden öğrenmiştik.
-
@eomer Bu şey hesabı vardı hocam tk'nın yeni kamuflajı, maliye gluteni miydi neydi? Ondan ses yok mu
-
@Godot haberim yok hocam.
-
@Dguy_Guy Bilmediğin işlere karışma bak yakarım.
-
2000 gelse de yeter çoğu yer yine 70 kapatır
-
Twitter a yazmışlar 1 haftaya ilan geliyor demiş bakan bey . Hatta fotoğraf bile çektirmiş çocuk bakan ile.
-
@ücüncütekil evet ama insanın inanası gelmiyor nedense çok şüpheci hale geldim artık
-
@ücüncütekil kesin geliyor bence açık açık tarih vermiş bu kadarı hiç olmamıştı
-
Dguya imkansiz diyenleri gorelim hadi bakan beyden ilan geldi twitini gorelim insallahhh