Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
arkadaşlar mülakat sonuçlarına nerden ulaştınız?
-
@fbayvat halkbank duyuru sayfasındaki linke tıklayarak mesajla gelen şifreyi girip öğrenebilirsiniz
-
görev yeri davutpaşa olan var mı ?
-
Benim de sonucum başarılı olmuş. Hepimiz için hayırlısı olsun. Umarım şu corona yüzünden süreç çok uzamaz. Bu arada bir şey sormak istiyorum.
-Hangi bölümlere yerleştirileceğimiz ya da daha maaş teklifi vs. yapılmadan bu belgeleri getirin vs. diye mail atılması ilginç değil mi ? Belki kabul etmeyenler felan olacaktır.
@ok92 benim Ataşehir yazıyor.
-
@Alpii bana herhangi bir mail gelmedi size atıldı mı ? sadece sonuç sayfasından gördüm olumlu sonuçlandığını
-
@ok92 mail demişim, o dediğiniz sayfayı kasttetim. Sonuçta daha teklif ya da bölümler sunulmadan direkt isterleri yazmaları tuhaf olmuş bence
-
@Alpii bölümler oryantasyondan sonra belli olur tahminime göre kurumsal biyer olduğu için giriş maaşı sabittir bence
-
Arkadaşlar merhaba benımde mülakat sonucum başarılı geldi fakat emin olamadım herhangi bir görüşme yapan varmı sitedeki numaralardan bırını aradım cevap alamadım.
-
@wallk sitedeki numaralardan ben İK ile görüştüm. Sürecin tamamen corona ya bağlı olduğunu söyledi. Durum netleşince mail ile dönüş sağlanacağını söyledi.
-
@yk Merhaba tam olarak ne zaman haber verecekleri belli mi acaba bir Bilginiz var mı ?
-
Bugün insan kaynakları tarafından aranan var mı ?
-
@ok92 merhaba ben arandım bugün
-
@ok92 merhaba arandım evet ne zaman baslama tarihi belirlendi arayan arkadaşlara
-
@ok92 Ben de arandım haziran da başlamak için fakat İstanbul dışında ikamet ediyorum ve sağlık kontrolüne çağrıyorlar seyahet izin belgesi bu iki gün içerisinde alamam çünkü sokağa çıkma yasağı var nasıl gideceğimi bilmiyorum.
-
@vsolozzo bana da 4mayıs için basta söylendi daha sonraya erteledim onun için de 1hazirandan sonra belirsiz bir tarih olarak değiştirildi size de aynı şekilde mi belirsiz bir tarih mi denildi
-
Aranan arkadaşlar çalışılacak departman herkesin aynı mı bir de stajyer denilmiş iş başı bilgisinde süreç hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı
-
@cgltln Siz baska bir ilde mi ikamet ediyosunuz ? p.tesi-carsamba arasi saglik muayenesi var, bu tarihlerde muayeneye gelemiyecekleri belirsiz tarihe erteliyorlar ama o tarih ne zaman belli değil ben haziran da başlayacağım şekilde soyledim fakat muayeneye gidemessem belirsiz tarihe çekilecek benim de. O tarihte ne zaman belli değil.
-
Dün bende arandım. Müsait olduğum için 4 Mayısı kabul ettim. Fakat şu stajyer tag’ını arayıp soran oldu mu? Bölümler herhalde oryantasyondan sonra belli olur yine yazmıyoe çğnkü.
-
oryantasyon yok arkadaşlar. herkes stajyer olarak başlıyor ilk 6 ay sürüyor. sadece adınız stajyer cok fazla takılmayın bu süre içinde işi öğreniyorsunuz. Benimde 4 mayıs ve çarşamba günü muayene günü. ankaradan gelecek arkadaşlar varsa özelden yazsın bana kendi aracımla gideceğim yardımcı olurum
-
@vsolozzo evet baska bir ilde ikamet ediyorum. Muayene için de ileri bi tarih, henüz belirsiz oldugu söylendi. Hazirandan sonra iş bası olacak, mailde bana da stajyer olarak yazılmıs ama zaten önce bi oryantasyon ve iş aktarımı süreci oldugu için öyle yazılmıstır diye düşünüyorum