Kosgeb Uzman Yard. mı Sgk Denetmen Yard.mı?
-
Sonuçta her iki alımında yedeği var. Kaybedilen bir şey yok. Bende sgkdy yedek bekliyorum. İki meslek kıyasa girmeyecek kadar artı ve eksileri var
Her şey forumda yazıyor. Ekstra yeni başlık açıp okumaya yüksünenler için her şey normalleşmiş, oradan yazıyı alıp kopyalayan manipülasyoncu ortalık karıştıran mı olmuş çözemedim.
Ortada emeğe saygı her zaman @paretowilfredo hakeder, saygısızlık varsa silinen iletilerde sonuna kadar haklıdır uygulanan politika. -
@BluePhantom hocam çok sağolun birine hasretken çift olunca şok oldum Ve Allah siz ve tüm emek verenlere gönlünüzdeki mesleği nasip etsin
-
Tecrubelerime dayanarak soyleyebilirim ki;KOSGEB uzmanligi , sgk dan cok daha iyi bir kadro.SGK Denetmenligi tasra kariyer kadrolari arasinda en iyisi olsa da Kosgeb her anlamda daha iyidir.Sahsen merkez uzman yrdsiyim,KOSGEB'e gecme imkanim olsa bir saniye düşünmem sırf Ankara dışında da aynı özlük haklarıyla çalışma imkanı nedeniyle..Ama Kosgebi secenler sunu da unutmasın;Ankaradan başka şehirlere geçmek kolaydır fakat baska sehirlerden Ankara'ya gecmek oldukça zordur.
-
Kosgeb de eş durumu istemek için herhangi bir sürenin geçmesi gerekiyor mu
-
@BluePhantom Teşekkür ederim dostum inşallah
-
@aroma Amin dostum inşallah