Orta Anadolu İhracatçi Birlikleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hayırlı olsun bekleyen arkadaşlara.
-
immib’in ilanına başvurdum buna da başvurabiliyor muyum?
-
75 ile basvursam gelir mi yoksa bosuna ugrasmayayim mi
-
@oaydin91 Ben de. Normalde 2 birliğe aynı anda başvuru olmuyor ama ilanda öyle bir şart yok bu sefer. Aramak lazım
-
2 mülakata katılıp elenenin hakkı bitiyor ama 2 başvuru birden yapılamazı bilmiyorum var mı bunun aslı?
-
@lafz immib in ve akdenizin ilanlarında öyleydi
-
@ank3435 Adaylar TİM ve İhracatçı Birlikleri Genel Sekr"eterlikleri tarafından açılmış olan ve başvuru veya değerlendirme süreci devam eden sınavlardan sadece birine başvurabilir, birden fazla başvuru durumunda adayın tüm başvuruları iptal edilecektir. Daha önce TİM veya Birlik sınavlarında 2 defa elenen adaylar sınava katılamaz "
-
@lafz ilan metninde yazmıyor bu. Ben pazartesi kurumu arayıp soracağım gerçi.
-
@oaydin91 bizleride haberdar edersen iyi olur ona göre başvuru yapalım
-
@lafz Başvuru yapacak arkadaşlar için: 4 ay önceki alımlarında yedektim. İşe başlayıp bırakanlar oldu yedekleri çağırmadılar ve yeniden ilana çıktılar. İlginç. Onun dışında geçen dönem 10 uzman yardımcısı alımında 85 ile kapatmıştı mülakat listesi yanlış hatırlamıyorsam. 10 kişi alımına çıkmışlardı süreç içinde 11 olarak revize ettiler ancak yine 10 kişi aldılar. Mülakata kalırsanız genel sekreter hakkında elinizden geldiğince bilgi toplayın çünkü açık açık söylüyor. İki aşamalı mülakat oluyor ve her ikisinde de ingilizce konuşmanız bekleniyor. 10 kişinin yaklaşık 7-8i uluslararası ilişkiler mezunuydu. Diğer alanların maalesef çok şansı olmuyor. Başvuracaklar için hayırlı olur umarım
-
@başarısız teşekkürler hocam. Peki sorular hakkında biraz ipucu verebilir misiniz
-
@ank3435 kendinizi tanıtma kısmı ingilizce geçiyor. onun dışında alana ilişkin soru sormuyorlar. sohbet havasında geçiyor. ikinci mülakatta kurumla ilgili sorular gelmişti. kaç birlik var, neden kuruldu, ne iş yapar gibi.
-
@başarısız çok sağ olun
-
Kurumu aradım. İmmib’in sonucu açıklandıktan sonra listeye giremeyen ya da mülakatta elenen bu ilana başvurabiliyormuş. Öteki türlü başvuru kabul edilmiyormuş.
-
@oaydin91 hocam sizce 75 p3 e gelir mi
-
@gpale belli olmaz hocam
-
@gpale yüksek puanlılar immibe başvurdu, gelme ihtimali var
-
Bunun başvuru tarihi 7 nisanda bitiyorsa onların sonuçlar süre dolana kadar açıklanabilir. Bu da düşük puanlar için umudu bitirir hem oraya hem buraya başvuru yapan olacaktır diye tahmin ediyorum. Çabuk açıklıyorlar çünkü sonuçları. Gaibte mülakattan bir kaç gün sonra hemen açıklamışlardı.
-
Başvuru tarihleri 30 una kadar uzatılmış. Başvurmak isteyenler varsa
-
Alım iptal edildi arkadaşlar.
http://oaib.org.tr/tr/gundem-personel-alim-sinavi-iptali-hakkinda-duyuru.html