2020 İş Bankası Memur Alım İlanı
-
@jamiryoo dostum alım sürecine vâkıf mısın, başvuranların çoğunluğu o bölge dışındandır diye tahmin ediyorum. ek olarak belirtilen illerde yaşamadığımız açık, bunu sorun ederler mi?
-
@Fischer yani şöyle mülakatta ikametgahı olanları tercih ederler bence gecen yıl istanbul alımında ikametgah şartı vardı anladığım kadarıyla aldıkları personel emekli olana kadar çalışssın istiyorlar
-
@Fischer insternette hangi ilde kaç şube var yazıyor bence en çok şube nerde varsa o illeri tercih edin derim şahsi görüşüm
-
Bu hafta olur mu acaba geri dönüş?
-
Özgeçmiş nasıl güncelleyebilirim acaba? Ozgecmisiniz uygun degildir ibaresi çıkıyor başvuru yaparken
-
Hâlâ ses yok mu?
-
@Blueberry daha erken hocam nisan ın ortasını bulur
-
@jamiryoo koronavirüs bu süreci etkiler mi?
-
@Blueberry aslında bi sebep yok sınav online mülakatta online yapılabilir
-
@jamiryoo valla hocam başvuru yaparken liseyi soruyor ya benim okuduğum anadolu lisesi listede yok bu nasıl birşey anlamadım e onu yapmazsam da başvuruda sıkıntı çıkıyor.
-
@MiraKar başka bir yer yazın hocam lise çok da önemli degil bence
-
@jamiryoo yani öyle yaparım olmazsa hocam
-
@jamiryoo İkamet nedeniyle başvurum kabul edilmiyormuş sanırım yine de teşekkür ederim hocam.
-
@MiraKar ikametgah şartı yok çalışmak istediğiniz ili 2. ikametgah ya da ilk ikametgah yapın
-
@jamiryoo tamamdır hocam çok teşekkür ederim inşallah her şey gönlünüze göre olur.
-
Geri dönüş oldu mu?
-
@Blueberry bana dönen olmadı daha
-
@jamiryoo Bende hâlâ bekliyorum hocam.
-
@Blueberry ben de bekliyorum daha
-
iptal mi oldu?