Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
-
@kuantummk bugun tatil olduğu için yarına kalmış olabilir bence
-
@mltmkrgln Sanmıyorum. Bir şekilde gruptan ses çıkardı. 1 Mayıs tatilinden dolayi uzamış olabilir.
-
bana olumsuz maili gelmiş
-
Bana d a olumsuz dendi
-
Ben de olumsuz aldım
-
Bana da olumsuz mail gelmiş.
-
olumsuz maalesef
-
Bana da olumsuz maili gelmiş. Olumlu olan arkadaşları tebrik ederim. Sürecin devamında başarılar diliyorum.
-
Olumlu ya da olumsuz hiçbir dönüş almadım. Benimle aynı durumda olan var mı acaba?
-
@mulkiye ben de varım. olumsuz alanlar aynı zaman aralığında mı aldı hala almaya devam mı ediyorlar acaba ben de bunu merak ediyorum şu an?
-
@ea21, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
https://forum.memurlar.net/konu/2416133/7.sayfa burda da aynı içerik var fakat henüz olumlu bildiren yok
-
Hala olumlu olumsuz dönüş alamadım....
-
Olumlulara sonra dönecek olabilirler bence
-
@ucs ben de
-
Bana olumlu olarak dönüş yapılmış. Video kaydı ile bir sınav daha olacak galiba
-
Arkadaşlar bana olumlu mail geldi şimdi
-
Bu video kayıt olayının neyle alakalı olduğuyla ilgili bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
bugün olumlu mail ve video kayıt linki aldım. ingilizce konuşma becerisini ölçen sorular olacağını tahmin ediyorum. daha önce bu sürece katılan arkadaşlar varsa ve süreçle ilgili bilgi verirlerse seviniriz.
-
@mulkiye bu sürecin kaç aşamadan oluştuğunu biliyor musunuz? Acaba bu video kayıt aşamasını geçtikten sonra önümüzde daha kaç aşama olacak?
-
@stradivarius linkedin aracılığıyla başvuru yapmıştım. oradaki ilan metninde süreçle alakalı bilgi göremedim ancak web sitede işe alım süreci şu şekilde tanımlanıyor:
İşe Alım Süreci
- Sınav Uygulaması
Müfettiş Yardımcısı alım sınavı online şekilde yapılmaktadır. 2 bölümden oluşur:
Genel Yetenek
Bilim Sınavı2)Video Kayıt
Sınav sürecinde başarılı olanlar, İngilizce video kayıt sürecine davet edilecektir.
- Mülakat
Video Kayıt sürecinde başarılı olanlar, en az iki aşamadan oluşan mülakatlara davet edilirler. Son aşama olarak, adaylar Bankamız üst düzey yöneticilerinin katılacağı bir mülakata davet edilecektir.
4)Görev Teklifi ve Eğitim
Sınav ve mülakat süreçlerinde başarılı olan adaylara görev teklifi yapılır. Görev teklifini kabul eden adaylar, iki aylık yoğun bir eğitim programına katılırlar. - Sınav Uygulaması