İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@paretowilfredo dün aklıma geldi forumdan atananlar bir nevi mezun olanlar malum yılları burda devirdik
-
Müfettişlikten çok Uzmanlık istiyordum ama sayı çok az gelmiş 30-40 kişi olur diyordum. 91.48 ile gelmeyecek gibi müfettişlik de sınırda. Hayırlısı artık
-
@hakimehanımm 2019 mu hocam sizin puan 2018 mi
-
@paretowilfredo Kürt Bedo öldü.
Freud Fethi öldü.
Faris Sarıyayla öldü.
Üstün Kısa öldü.
Demir Görkemli öldü.
Cerrahpaşalı Halit öldü.
SÜLEYMAN ÇAKIR..ÖLDÜ! birer çarpı atalım üstlerine hocam Tabloda sahne tamam Tebrikler elinize sağlık gelecek sene içinde bekliyoruz -
@Willsmithh 2018 kamu yönetimi puanları düşük. Size gelir
-
@Willsmithh 2019
-
2018 p32 90.65 sıralama 35 başvuracam inşallah sıra gelir.
-
@RootofAllEvil, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
2018 p32 90.65 sıralama 35 başvuracam inşallah sıra gelir.
Öyleyse 2018 p32 puanları düşük. 90.65 puan 2019'da 150. sıraya denk geliyor olabilir. @Willsmithh e @hakimehanımm a kesin gelir
-
P32 92,63 (2019). Ben de şansımızı deneyeceğim. Bugüne kadar 95 aşağı inen olmadı. Hadi hayırlısı.
-
Uzun zamandır gelişmeleri takip edemiyorum; şimdiye kadar btk, merkez göç, sağlık bakanlığı alımları, sanayi bakanlığı alımları, enerji bakanlığı alımları tamamlandıysa oraları kazanan kişiler umarım bu içişleri uzmanlığı ve kontrolörlüğü alımlarına başvuru yapmazlar.
-
93 ün altına inmez bu ilan sayısı çok az en az 50 kişi alır diyordum
-
@æon_flux Sayı çok az olunca korkuyorum açıkçası. Sağlık Bakanlığı tecrübesinden sonra pek ümitlenmeyim diyorum . Aslında bir sürü alım oldu 95 puan üstü alanlara yönelik ve çoğu da asil listede, atandılar inşallah buraya yönelmezler ancak o zaman şansımız olabilir gibi duruyor hakkımızda hayırlısı olsun
-
@hakimehanımm hocam il planlama nın puan türü ne olur sizce p9 filan mı
-
@GönülDağıYağmur 2015 alımında p31 kullanılmış yanlış hatırlamıyorsam bu sene de o şekilde olabilir gelirse zaten bu gece gelir gibi ilan
-
@æon_flux evet 2018 puanları daha düşük umutluyum başvuru zamanına epey bir süreçı sonlanan da olacak hayırlısı inşallah
-
@æon_flux 90.99 siralama 158 gelir mi acaba
Hic umut yok ama -
Tek umudum mayisa kadae baya bi mulakat daha aciklanir ondan asagi dusebilir
-
@çölkaplanı normalde gelir ama mülakatlar açıklanmadı illaki millet başvuracaktır bir kurumda çalışanlar başvurmazsa 87 kadar bile düşer
-
@paretowilfredo hocam merkez il göç ve il göç tekrardan alım mı olacakmış
-
Listeler açıklanana kadar benzer ve denk başka merkez kadroları kazananlar buna başvurmazsa 90-91 e kadar düşer. Ancak aksi durum olursa Allah korusun 93-94 leri görmesi kaçınılmaz.