İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hayırlı olsun arkadaşlar.
https://www.tercihiniyap.net/ilan/icisleri-bakanligi-uzman-yardimciligi-alim-ilani-2020-h10283.html
-
-
Hayırlı olsun hepimize içişleri planlı şekilde dvam ediyor helal olsun
-
İl planlama da yüksek bir sayıyla gelir inşallah
-
@nairu İnşallah hocam bari onda sayı yüksek olsun.
-
Evet diğer başlıklarda rahat rahat 94 ile sevienbiliyorduk.p32 puan turu puanım 91.98 uzun süredir gelmeyen bir ilam tecrübeli arkadaşlar ilana olan talep ne olur
-
15 kişi çok az ya 50 100 bekleniyordu
-
@Marsiyal aynen uzun süredir alım yapmaması ramen bencede az hocam birde 4 kat cagitiyor
-
@Willsmithh Hocam size gelir tahminimce çünkü başvuru tarihleri baya bi geç. O zamana kadar sonuçlanacak mülakatlar olur diye düşünüyorum.
-
91.3le hiç umut baglamayalim o zaman
-
@Willsmithh benim stabil 92 hocam sınırlarda dolasiyorum. Şu sağlığa MTA DHMİ kgk gibi alımlara atananlar basvurmassa puanlar bir nebze düşük olacaktır diye umut ediyorum
-
6 katı olmaması üzdü benim de 91.3 imkansız gibi
-
@Willsmithh içişleri ilanları sevindirmedi biri p32 biri p23 geldi benim son gelen 3 ilanda imkansız gibi
-
@Marsiyal hocam ben p32 bekliyordum ama sayi fazla olur diye düşünmüştüm bende 91.98 şimdi 2018 puanlarını bilmiyorum o yüzden birşey diyemiyorum 2018 puanı olanlar yazsa az çok belli olur
-
50 kişilik plânlanan ilan neden 15 kişi verilir ki . Hayırlı olsun. Inşallah il planlama 100+ gelir.
-
@nairu hocam p9 misal p32 ye göre herkesin daha yüksektir geçen yıl p9 dan alan kontrolör 93 ile kapadığına göre bunda bence şans olur yinede sizin puan 2018 mi
-
Hayırlı olsun dostlar. Tablodan bir tek il planlama kaldı. Onu da bu hafta alacağız gibi görünüyor. Sayı konusu üzdü gerçekten. Oldukça minimalist yaklaşıyor Bakanlık ya da bu kadarı kabul gördü. Kırpıldığını duyurmuştum sayıların Külliye'de ama bu kadarını ben de beklemiyordum.
Meslek tanıtımı ve maaş bilgisi ilk iletide paylaşılmış. Ben de yineleyeyim.Meslek tanıtımı;
Maaş;
https://www.tercihiniyap.net/maas/icisleri-uzman-yardimciligi-maasi-2020-ne-kadar-h10142.html
-
@paretowilfredo ustad yaniltmiyorsun il planlama nin habercisi olabilir mi bunlar
-
@paretowilfredo üstad 2020 keşke senin gibi gelseydi
-
@paretowilfredo üstad il planlama 100 ün altında gelebilir mi?