Yeni Atanacaklara Tavsiyeler
-
Gerçekten güzel bir başlıkmış yeni keşfettim.
Şu zor zamanlardan geçtiğimiz ve her anlamda motive olmaya zorlandığımız günlerde hayat kurtarıcı olabilir burası. Birkaç arkadaşın iletileri gerçekten motive etti beni. Bir an kendimi onların yerine koydum. Ya da istediğim mesleğe ulaşınca nasıl şeyler olabilir diye temelde hayal olmakla birlikte daha gerçekçi düşüncelere daldım.
Sürece dahil olmayı bekleyen, bilgi sahibi olmak isteyen ve motivasyona ihtiyaç duyan arkadaşlar için güzel bir başlık olabilir.
Bu yollardan geçmiş ve hayatı farklı bir yöne evrilmiş şu anda görevinde olan dostlardan fikirlerini ve tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum. -
Neresi olursa giderim abiğğ yeter ki iş olsun diye sayıklayıp kurumların kapısının önünde yattığınız günleri unutup atandım ben artık şu bu oldum diye veteran takılmayın yeter
-
Yıllardır ders çalışıp atanamayan arkadaşlarınıza -biraz daha çalış bol soru çöz ve kendine güven- gibi tavsiyelerde bulunmayın.
İşte sorunlarla karşılaşıp çeşitli güçlüklerle mücadele edebilirsiniz oldukca doğaldır.Bunu atanmamış arkadaşlarınıza dünyanın sorunu gibi anlatmanız ise anormaldir.Fark edin.
Para meselelerine torpil meselelerine atanamayan arkadaşlarınızın yanında girmeyin. Torpilinizle övünmeyin.
Ve ek olarak kendinizi gelistirmeye devam edin.