Bize sıra gelmez :)
-
Bizzat Akp-Mhp vekil ve çocuklarının devlet kurum ve kuruluşlarına yerleştiğini düşünürsek bize ekmek yok iibf bitmiştir.
- ASKERİYE yi bunların çocukları yapamadığı için anadolu çocuğuna askeri şeceneği kalmıştır erkekler açısından
-Sağlık sektörüde malüm olaylardan dolayı bir 5 sene daha iş yapar.
Bu forumda 100 puanla elendim 90 puanla elendim olaylarını çok çok duyacağız anlaşılan herkese başarılar...
şunuda şuraya bırakıyım :
https:// www .memurlar .net /haber/909990/mhp-li-vekil-adalet-bakani-ndan-mulakat-icin-torpil-istedi.html - ASKERİYE yi bunların çocukları yapamadığı için anadolu çocuğuna askeri şeceneği kalmıştır erkekler açısından
-
@now34 bunları zaten herkes biliyor, sınavlar yaklaşırken böyle paylaşımlar çalışanların motivasyonunu düşürmekten başka bir şeye yaramaz.
-
Sen bir mülakatlardan tekrar tekrar elen o günler bir gelsin herkesin zaten bildiğini bizzat yaşa tekrar gündeme alalım bu iletini. Ne işe yarıyor ne yaramıyor o zaman konuşuruz. Adalet sana da lazım olduğu gün susmaya,üzerini kapatmaya,bu çabalar bir işe yaramaz demeye devam edersin. Unutma bak bugünü. O gün de aynen böyle motive bir şekilde devam.Ağzını açmayacaksın motive kardeşim.Şimdi kolay.O gün de aynen böyle tamam mı motive kardeşim ? Hadi motivasyonumuzu tavan yapıyoruz. Arzu ettiğin bir motivasyon yazısı varsa uzuuun uzun yazayım motive kardeşim. Sen ne istiyorsan onu yazalım buraya motive kardeşim.
-
Dostlar herkesin acısı -tatlısı vardır ona karışmam da ben sadece yazıyorum herkes bilmediği için motivesi bozulan arkadaşlarda bu durumun üstesinden gelme yollarını öğrensinler GERÇEKLER BUNLAR EVET ACIDIR ama motive olup çalışacan napalım ya da okumayacaksın sadece çalışacaksın
belki olur geçersin mülakatı
Bizimde motivasyon "0" bu haberleri okudukça yazmayın mı diyoruz nasıl ki corona ile yaşayacaksak artık bu mülakat ya da adam kayırma ile de mücadele edeceksin AKSİNE BU BELKİ SENİ MOTİVE EDER
-
@now34 Yok ya yok hocam yazmayın yazmayalım. Hadi bir motivasyon parçası paylaşın hep beraber motive olalım derin derin nefes alıp verelim evrene pozitif enerjimizi gönderelim lütfen.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: Bize sıra gelmez
@now34 Yok ya yok hocam yazmayın yazmayalım. Hadi bir motivasyon parçası paylaşın hep beraber motive olalım derin derin nefes alıp verelim evrene pozitif enerjimizi gönderelim lütfen.
Sakin ol şampiyon
-
@now34 Lütfen hocam.Rica ediyorum. Motive edin bizi.
-
@keynesinvarisi karşındakini tanımadan boş boş yazıyorsun ben bugüne kadar 4 mülakattan elendim envayi çeşit örnek var referanssiz kaymakam olan da gördüm referansla guy olamayan da. Kapan bir köşeye torpilim mv yakınım referansım yok diye hayatın geçip gitmesini seyret ama 3 gram sabrıyla bi bir türlü zorlukla ders çalışan insanların aklını bulandırma ve tanımadan etmeden karşındaki insanı yargılama.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: Bize sıra gelmez
ve edin bizi.
o zaman milletvekilinin numarasını vereyim sana ya da tbmm arşivinde var
sende bir e-posta gönder motive olursun belki başka nasıl motive edeyim seni
Bizim camide bir hoca vardı allah rahmet eylesin dua ederdi sonra daha nasıl size dua edeyim derdi o hesap BAHTIN AÇIK OLSUN en iyi motive anlayana
-
@now34 https:// www. memurlar .net/haber/909990/mhp-li-vekil-adalet-bakani-ndan-mulakat-icin-torpil-istedi.html
-
@churcill Bak öncelikle hakaret etmeyeceksin . Sonra sen de bana tavsiye ettiğin şekilde aynı şekilde tanımadan etmeden kimseyi yargılamayacaksın. Buraya isteyen istediğini yazar motive kardeşim. Forum kurallarımız var aykırı değilse problem yok. Her gün yazacağız buraya bu haksızlıkları yolsuzlukları yozlaşmaları. İşine gelmiyorsa okumazsın. Ama biz aslanlar gibi bir yandan tekrar tekrar kazanacağız o sınavları her zamanki gibi bir yandan da yazacağız buraya tüm adilikleri tüm yanlışları. Susturabiliyorsan sustur. Dolu oldu mu şimdi?
-
@keynesinvarisi okuduğunu bile anlamamışsın, yolunuz açık olsun.
-
@churcill Akşam akşam hem boş hem anlayışsız oldum kaderim batsın kahrolsun devran. Beni her tanımlayışında yüreğimi parçalıyorsun buna bir son ver .
-
@paretowilfredo Hocam selamlar iyi akşamlar. Kalp kırmak neden paylaşılması yasak olan unsurlar arasında yer almıyor. Eklenmesini talep ediyorum. Foruma adımımızı attık zehirli ok misali sözleriyle hassas yüreğimizi paramparça ettiler.Çok acımasızlar. Bu yasak olmalı bence.
-
Yazık........
-
@now34 Amin hocam cümlemize.Tebessüm ettik sayenizde.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
@now34 Kural var falan diye konuştum. Kurallara bakınca da başka sitelere ait link paylaşmanın yasak olduğunu fark ettim silmezler inşallah iletiyi kıymetli forum yönetimi. En azından sadece linkleri silseler ne iyi olur
-
Forum kurallarını okumadım başka siteye ait link paylaşımının yasak olduğunu bilmiyordum senden öğrendim , ne yazik ki iletiyi düzenleyemiyorum bu forum arayüzünde eksiklikler var resim paylaşımı olsun, ileti düzenleme olsun templatenin düzenlenmesi gerekir hayrına yapacam ama çok yoğunum.
Site sakinlerinden ricam ;
1- İleti paylaşıldıktan sonra 1-2 dk içinde düzenleme seçeneğinden ziyade hep düzenleme seçeneği olsun ya da ileti silme olayı olsun...
2- iletiye resimi link olarak değilde url sini girdiğimizde direk resim görünür şekilde olması lazım
3- Memurlar .net ile herhangi bir bağım yok sadece takip ediyorum sinirlendiğim kısımlarda ya da bilgi açısından kaynak olarak gösteriyorum o kadar... -
Deneme amaçlı rastgele bir resim yükledim. @now34 bu şekilde link çıkmıyor direk görünüyor hocam.Yöntemi forum kılavuzunda yazıyor.
-
Forum kılavuzuna bakayım ben en iyisi söylediğin iyi oldu nasıl yapılıyor bakayım eywllah