Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ynsss4 2 yıl oldu o çoktandır
-
@ynsss4 açıklıyorlar mı soruları?
-
@Ykps kanun metni
md.) Uzlaştırma ve önödeme kapsamındaki suçlar hariç olmak
üzere, Cumhuriyet savcısı, üst sınırı üç yıl veya daha az süreli hapis cezasını gerektiren suçlardan dolayı,
yeterli şüphenin varlığına rağmen, kamu davasının açılmasının beş yıl süre ile ertelenmesine karar verebilir.
Suçtan zarar gören veya şüpheli, bu karara 173 üncü madde hükümlerine göre itiraz edebilir. Ayrıca sizin dediğiniz şıkta da bir yanlışlık yok.
Yapılan soruşturmanın, kamu davası açılmasının ertelenmesi halinde şüphelinin suç işlemekten
çekineceği kanaatini vermesi.
Süreçte eski olduğum için bir çok değişikliği karıştırmış olabilirim
Ama cevap üst sınır 2 yıl ibaresi olan şık yanlış. Soruların açıklanmaması hepimizin kafasını karıştırdı -
@Ykps bu saatten sonra açıklanmaz hocam. Genelde sınav sonrası ilk iş günü açıklanır. Yani direk sonucu bekleyeceğiz herkes için hayırlısi olsun
-
@ynsss4 Hükmün açıklanmasının geri bırakılması soruyordu. İtiraz edilirse birşey olabilir soruları yayınlamazlar.
-
@Ykps Hayırlısı olsun hocam
-
Arkadaşlar ne diyorsunuz bugün veya bu hafta açıklanma ihtimali var mıdır?
-
Arkadaşlar üniversiteyle görüştüm iplikler okunmuş sorun olan bir kaç soru ile düzenleme yapılacağını ve bu hafta aciklanma ihtimalinin olabileceğini söylediler. Baraji da sordum baraj üstü yapan varmis yani barajin aşağı çekilme durumu olmayabilir. Hepimiz için hayırlısı olsun
-
@ynsss4 optikler
-
@ynsss4 umarım bu haftayı geçmez, olmadığını biliyorum ama orda olmadığı görmeden bir türlü aklımdan çıkaramıyorum
-
@tnat aynı durumdayım hocam açıklanınca bir şekilde yolumuza bakarız
-
@ynsss4 barajı geçen 12 kişi var mıdır acaba listeyi doldurmak adına esnetirler umarım
-
Ne zaman açıklanacak bu sınav ya arkadaşlar
-
@ynsss4, içinde söyledi: Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Gaziantep27 muhasebe
Amortisman 1400
Özkaynak 3.144.000
Borç senetleri fin gider
52.650 li bi cevap vardı
Menkul kıymet sorusu
Fiyat kazanç oranı %3 yaptim emin değilim
Kur sorusu kambiyo 22500 ?
Ben satış tutarı?
2 soru kaldiHocam bu yazdıklarınızdan emin olduklarınız varmı acaba çünkü muhasebede menkul kıymet sorusu iptal oldu diğerleri hakkında kesin bilgisi cevabı olan varsa yazabilirmi?
-
@tnat Ne zaman açıklanacağı için arayan oldu mu arkadaşlar?
-
@erkn58 Menkul kıymetin kesin iptal olduğuna nasıl emin oldunuz hocam itirazın sonucunu söylediler mi?
-
@Gaziantep27 ben aramadım ama yarın sabah aramayı planlıyorum hocam
-
Evet hocam iptal olduğunu üniversite söyledi.
-
@erkn58 Bariz hatalıydı soru itirazını biz yapmıştık ondan sordum sağ olun hocam.
-
@tnat Belediye sayfasına girmekten ders çalışamıyorum bir de okuduk demişler optikleri neyi bekliyorlar anlamadıM.