Acilll 2021 Kpss A dersane önerisi
-
Merhaba Arkadaşlar
Yeni mezun oldum. 2021 Kpss için Ankarada kpss A dersanesi arastiriyorum. Gecen sene giden arkadaşlar benimle deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Şu an data, monopol ve Themis arasindaym.
Dosya, makro ve 4T eledim.
Fikirlenirinize deneyimize açığim.
Bu sınava ilk kez hazırlanacağim, ingilizce kamu yönetimi bitirdim. Kendimi yetersiz hissediyorum. -
@yenimezun1 data da monopol de iyi fark etmez
-
@churcill
Teşekkürler. Siz dersaneye gittiniz mi ? -
4t neden elediniz hocam bence Ankarada en iyisi 4t
-
@fmuslera
Merhaba Hocam
4t kaynakları çok iyi. Geçen sene bir sürü arkadaşım gitti, hepsi kitapların iyi ama dersanenin iyi olmadığını söyledi. Ben görüşmeye gittim bu sene arkadaşımla birlikte. Bizimle birisi ilgilendi, biz birinci çıkarıyoruz yani biz buyuz falan filan adam bıkkınlık vardı adamda. Bizimle hiç ilgilenmedi. Sonradan öğrendim bizimle konuşan yüksel bilgili imiş. Çok şaşırdım çünkü cidden bizi hiç umursamadı. -
@fmuslera
arkadaşa katılıyorum. ben de bu yıl 4t gittim ve gayet memnun kaldım açıkçası. alan kaynakları ve hocaları çok başarılıydı bence. ama gk gy kısmının yetersiz olduğunu söyleyeyim. yazılırsanız gkgy derslerine girmeyip o sürede başka kaynaklardan çalışın. -
@yenimezun1
yüksel hoca kayıt işiyle uğraşmaz hocam dersanenin ve 4t yayınevinin sahibidir.(en büyük paylı ortak) mecbur kalmıştır o ara sizinle konuşmuştur. sekreterimiz ülkü abla işten ayrıldı ve yeni sekreter alınmamış sanırım. o nedenle sizin gittiğiniz sırada ilgilenecek biri olmamış olabilir. yücel abi ilgilenirdi onun yerine -
@KamuAdayı
Anladım, bilmiyorum fakat yine de bu kadar umursamaz davranması hoş değildi. -
@yenimezun1
değil tabiki ama yüksel hoca olduğundan eminsinizdir umarım. yücel abi de olabilir konuşan. yüksel hoca pek ilgilenmez çünkü o işle. yücel abi kardeşidir ve biraz da benzerler. karıştırmamışsınızdır umarım monopol iyidir. themis hukukta iyidir. data ise tavsiye etmem hocam. aşırı kalabalık ve kaynatmaya gelen çok adam var. geçen sene ders çalışacak boş sınıf bulamıyordu millet. bu sene nasıl bilemem ancak son izlenimlerimle data sizi üzebilir gibi. hangisine giderseniz hayırlısı olur umarım. -
@KamuAdayı
Kardeşi ise benzeyebilir, youtube videolarında gördüm. Yüksel hoca olduğunu öyle anladım. Monopol fiziki şartları biraz yetersiz ama bakalım. Teşekkür ederim umarım sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız -
@yenimezun1 Umursamaz olur tabi onlar da bıkmış asıl çok ilgili yapmacık yapmacık hareketler yapandan korkman lazım. Ankaradaki dershanelerin seviyesi aşağı yukarı hepsinde aynı kimisi çok memnun kalıyor kimisi de hiç faydalanamiyor aklına yatana yazıl gitsin ama acele et zaten ilk gruplar başlamıştır
-
@churcill
Hocam kpss sonrası kurum sinavi için yardımcı olmuyor sanırım sonra kimse. KPSS bitecek bizi unutacaklar,iyi de yapsak bizimle ilgilenmeyecekler gibi -
@yenimezun1
Hocam dersanelerden belli bir süre için sözleşme ile hizmet satın alıyorsunuz. Bütün dersaneler birer ticari işletmedir aslında bunu unutmayın. Bu nedenle sözleşme süresi bittikten sonra kimse size ekstra hizmet vermek istemez ücretsiz olarak. Ortaokuldan beri onlarca dersane gördüm. Bu olay hepsinde aynıdır. Derece yaparsanız reklam amaçlı bir süre ilgilenirler sizinle.
Burada şu da var. Dersanede aranızın iyi olduğu, iyi niyetli hocalar illaki olacaktır. Sınav sonrası öğrencilere mülakatlar, meslekler, kurum sınavları vb konularda destek oluyorlar. Kaldı ki onlar da mecbur değil elbette. Ama şu an dahil birçok hocamın bu süreçte bizi bilgilendirmeye devam ettiğini görüyorum. Dersanede aranızın iyi olduğu hocalar desteklemeye devam eder merak etmeyin.
Tabi işe girdiğinizde ilk maaşla onları da görürsünüz -
@KamuAdayı
Anladım hocam bazı dersaneler sınavdan sonra kurum sınavları icin 2 3 haftalık grup açıyoruz vs diyorlar. Tabi ne kadar ciddiler bilmiyorum, dediginiz konularda haklisiniz.
Teşekkür ederim -
@yenimezun1 ben 2019 kpss ye hazırlandım 4t ile hocaları baya kaliteliydi her fırsatta destek oldular fakat kpss den sonra kurum sınavı sürecindede bizi yanlız bırakmayacaklarını söylemişlerdi malesef ilgilenen olmadı bu konuda
-
Arkadaşlar farklı fikirleri olan,bu süreçle ilgili tavsiyesi olan varsa hepinizden yardim rica ediyorum
-
@yenimezun1 farklı cevaplar geldikçe iyice çorba olur burası kafanı daha çok karıştırmadan yazıl aklına yatana
-
@fmuslera
Şimdi ne yapıyorsunuz hocam -
Evde çalışın hocam. Video dersler var. Konu anlatım seti alın. Bolca soru bankası çözün . Yeter de artar emin olun. Yeterki boşlamadan çalışın.
-
@churcill
Aklımda birisi var. Yayılacağım yarın. Fakat bazen yararlı bir fikirde çıkabiliyor, tesekkur ederm