2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
-
İdari hakimlik için tavsiye edeceğiniz özgün soru bankaları nelerdir?
-
Geçen ki sınavın soruları elinde olan gönderebilir mi
-
@rdmühendis, içinde söyledi: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin,
35 yaş sınırına geldiğim için hakimlik sınavına maalesef çalışamayacağım.
Elimdeki kitaplar neredeyse tamamen sıfır ve günceldir. Buradaki tavsiyeler üzerine almış olduğum kitaplarımı piyasadan daha uygun bir fiyata satıyorum. İlgilenenler buradan benimle iletişime geçebilir.Kitaplar:
-
2020 Hocasından Ders Notları: Anayasa Hukuku, İdare Hukuku, İdari Yargılama Hukuku - Prof. Dr. Ahmet Nohutçu
-
MÜESSİR İDARİ HAKİMLİK ÇIKMIŞ SORU BANKASI-2020 Çözümlü. (elimde son sınav 21 Kasım 2020 soruları da mevcuttur.)
-
Murat Yayınları İdari Yargı Hakimliği Konu Anlatımlı Modüler Set
-
Özgün İdari Hakimlik Soru Bankası Temsil Yayınları, 2020
-
Matrah Konu Anlatımı Vergi Hukuku Vergi Usul Hukuku Türk Vergi Sistemi Temsil Yayınları, Sertkan Erdurmaz, Mayıs 2020
Kitapların yanında Savaş Webderse ait olan aşağıdaki ders notları ücretsiz olarak verilecektir:
- Medeni Usul Hukuku
- İdari Yargılama Hukuku
- Borçlar Genel Hukuku
- Ceza Hukuku (Genel Hükümler)
-
-
@lallanaa monopol (orta düzey) + justice(üst düzey)
-
@aslan-reyiz Teşekkür ederim .
-
-
Arkadaşlar merhaba. İİBF İşletme mezunuyum ve 2 hukuk dersi(Hukuka giriş ve Ticaret hukuku) aldım. İlanda da “… hukuk bilgisine programlarında yeterince yer veren siyasal bilgiler, idari bilimler, iktisat ve maliye alanlarında en az dört yıllık yüksek öğrenim yapmış…” denilmektedir. Bunun kriteri nedir acaba bilgisi olan var mı?
-
@unknowno6 Merhaba hocam, tek bir hukuk dersi almış olmanız yeterli oluyor. İşletme mezunları sınava girebiliyor. İyi çalışmalar.
-
@ceterisparibusss bir şey soracagım justice soru bankası nasıl çözdünmü idari hakimlik için
-
kaymakamlık ilanı belirsiz olduğu için idari hakimliğe yönelmeye karar verdim. bu süre sizce yeterli olur mu? kafam çok karıştı.
-
@dunya-ese hayır çözmedim bilgim yok.
-
Konsensus hakimlik soru bankasının güncelleme notu elinde olan var mı ?
-
@sim rahat yetişir hocam süreyi sıkıntı yapmayın ben de yeni yeni başlıyorum sayılır .
-
Hukuk muhakemeleriyle ilgili çalışma,kaynak vs. Tavsiyelere ihtiyacım var
-
@efe09 Sertkan durmazın karar medeni usul hukuku konu anlatımı kitabını öneririm.
-
Merhaba arkadaşlar,ben idari hakimlik hazirlaniorum ve stratejik hata yaptığımı düşünüyorum.Sadece sorubankalari var elimde.Sizde kanunlardan calismam yeterli olur mu konu anlatımını.Konu anlatımları bayağı yoğun gibi...
-
@gulnaz, içinde söyledi: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
Merhaba arkadaşlar,ben idari hakimlik hazirlaniorum ve stratejik hata yaptığımı düşünüyorum.Sadece sorubankalari var elimde.Sizde kanunlardan calismam yeterli olur mu konu anlatımını.Konu anlatımları bayağı yoğun gibi...
67 gün kaldı konuları yetiştirmek zor olur. Anayasa, vuk ve iyuk kanunda çalışılabilir. Ek olarak 1-2 dersi konu çalışıp kalanları soruyla bitirebilirsen daha faydalı olur gibi duruyor.
-
Herkese iyi çalışmalar dilerim arkadaşlar, bir sorum var. Sonraki sınav için İdari Hakimliğe hazırlanmayı düşünüyorum ama iktisat ve maliyeden pek bir şey bildiğim söylenemez. 7 soruluk bu kısmı es geçerek mülakata girmek mümkün müdür?
Bir de 2020 sınavında GY-GK, ortak alan ve idari yargı testinden kaçar doğru yapanlar mülakata hak kazandı bilgisi olan var mıdır?
-
@ceterisparibusss teşekkür ederim
-
@taxat35 idari hakimlik için kaç doğru kaç puan getirir şeklinde bir tablo var int onu tararsan ortalama kac gerekli gorebilirsin