DUY SAMSUN
-
Arkadaşlar merhaba
Samsun için başvuru yapan arkadaşları bu başlık altında puanları ile birlikte toplayalım ve az çok liste için fikir beyan edebiliriz buyrun.
-
@miraculumd42 84,94
-
@hsmbga inşllah mülakata da kalmaya hak kazanırız hocam
-
@miraculumd42 88.6
-
@miraculumd42 İnşaAllah hocam hayırlısı olsun. Sizin puan kaç acaba?
-
83 ile yazdım, merakla bekliyorum.
-
@miraculumd42 87.9
-
Samsun’u şöyle yazıcaz böyle yazıcazcılar nerde? Madem puanları o kadar yüksek buraya yazmaya mı korkuyorlar. Garip.
-
Duy sayfasındaki ankete göre kaçla kapatır acaba yorumlayan var mı?
-
@hellsing bende anlamadım hocam Samsun için büyük bir oyun oynanıyor galiba 🤭
-
@hellsing bende anlamadım nerde bu Samsun yazanlar ! Oyun mu oynadılar akılları sıraa yalandan Samsuncu oldu herkes
-
@miraculumd42 arkadaşlar genel bir öngörüde bulunabilir miyiz acaba? Kaçla kapatır, anket ve duyum vs dikkate alınarak!
-
@law ben her iki anketi de kontrol ettim. İlk ankette direk puan yazılmadığı ve puan aralıkları yer aldığı için pek kestiremiyorum. En fazla oylama 89-85 aralığı 13. Kişi, 84-80 10 kişi, 94 ve üstü 5 kişi, 79 ve altı 4 kişiydi. 2. ankette ise 1. Anketteki oylayan sayısının nerdeyse yarısı kadardı. Orda da 85 ve üstü ağırlıkta. Ben oylamaya girmedim bile. Bu şartlar altında ankete bakarsak en az 85 ile kapatır. Kişisel fikrim yüksek ihtimal öyle de olacak, ben 83 puanla açıkta kalırım diye düşünüyorum. 20 kişi az bir sayı, guy da 55 kişi 80 ile kapatıyorsa yarısından daha az bir sayı olan 20 kişide anca 85-86 olur heralde. Umarım olmaz ama gerçekçi olmak lazım.
-
@hellsing tek il tercihi hiç saptırmaz mı diyorsunuz
-
@law oylama yapanları burda göremiyorum o yüzden saptırabilir diyorum. Gerçekten çok enteresan bir durum. 82’nin altına düşmez diye de düşünüyorum. Bakalım sürpriz bekliyoruz.
-
@hellsing hocam naçizane fikrim, spekülasyonlarıda göz önünde bulundurursak; 83 bandında kapatır diyorum İnşaAllah. Hatta forumda bir kaç kişiye de sordum özelden onlarda aynı şekilde 83 vs dediler. İnşaAllah liste dışı kalmayız...
-
İnşallah öyle olur hocam, Spekülasyon var o bir gerçek.
-
85 puanla Samsun’u yazdığıma pişman oldum resmen tercih yaparken bu kadar korkmadım şuan daha çok korktum. Eğer en az 5 kişi 94 üstü aldıysa çok rahat 86 ile 87 ile bile kapatabilir
-
Ankete göre olumsuz bir durum yok neye göre bu yorumu yaptınız
-
@miraculumd42 hocam bu puana çıkması mümkün değil, çıkarsa da çok çok büyük bir sürpriz olur... Ankara bile yazdığınız puana kadar düşebilir.