Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@m-ali-44 bir gün önceden alınması önemli.
-
@noksani bilgileri doldurmanız gerekiyor. Bununla ilgili posta da gönderdiler.
-
@onuktekin 1 gün önceden ne demek ben 3 5 gün öncesinde hes evrakini çıkardım bunu kabul etmiycekler mi? Hes evrakında tarihi dahi yazmıyor zaten sadece geçerlilik tarihi yazıyor o kadar. Bence en az 1 gün öncesinden alın demek istemişler
-
@must e-devletten alacaksınız çıktıyı. Sol üst köşesinde tarih yazıyor.
-
Sağlık belgesi dilekçe muhabbeti ne arkadaşlar ben sadece hes kodumu yazdım yeterli değil mi
-
Spk sınavına girecek olmamdan ötürü bu sınava girmicem. Sınava giren arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@onuktekin zaten e devletten çıkardım hocam siz söyledikten sonra e devletten bi daha baktım yine aynı sol üst kosede falan hiç bir şekilde tarih yazmiyor sadece asagida aciklamalarda gecerlilik tarihi var
-
@amanaman ne dilekcesi öyle bir muhabbet mi var?
-
@sitareee ben de bu sınava girecek olmamdan ötürü spk sınavına giremiycem size de spkda başarılar dileriz
-
@must telefondan bakınca tarih yok da bilgisayardan bakınca sol üstte tarih çıkıyor. Bir gün önce alınmalıdır diye sınav giriş belgesinde yazıyor. Çok anlamsız. Bize güvenleri gözlerimi yaşarttı.
-
Servis belediyenin önünden mi kalkacak ? İnternetten adresin yerini tam bulamadım. Biliyor musunuz ?
-
@blcmert
ziya gökalpteki ana binanın önünden kalkacak hocam servis. önünde otobüs durakları var. kızılay avm nin yakınında hemen. yanında çankaya nüfus müdürlüğü, mado felan var.
duyuruda 8:45 yazıyor ama yarın 8:30 gibi kalkmayı planlıyoruz dediler. erken gelmekte fayda var servisle gelecekler için. -
@duha tamamdır hocam çok teşekkür ederim sağ olun .
-
https:/ /www.hizliresim.com/40j7qw9
şuna da bırakayım da garanti olsun. slaşlar arası boşluğu silersiniz.
-
@onuktekin aynen hocam ben de dün akşam laptoptan girince farkettim. Ama bugün sınav merkezini aradım bi daha mi cikaricam evrakı diye. siz bi gün öncesini dikkate almayın önemli olan geçerlilik tarihi dediler
-
@duha ben de az önce aradım çankaya otoparkı 8 ile 8 30 arası kalkabiliriz dediler. Sanırım her geçen gün daha erkene çekiyorlar:)
-
@must tamam hocam ben de mail attım cevap gelmiş. Sadece c.tesi için bir tane yeterli denmiş.
-
@must
ben de bugün aradım ya öğlen. kimle görüştünüz siz yaşar bey e mi bağladılar? -
Aynı gün iki sınav var boşa gidecek bir kişilik tercih.
-
İktisat zor geldi biraz sanki arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz ?