2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
-
Ikinci dagilimdan sonra bu ucuncu dagilim ilac gibi geldi, bereketlenmis masallah
-
Geçen yıl 2000 kadro izni verildi hepsini kullandılar hiç düz memur almadılar ki zaten gib düz memur almıyor. Kurumiçi alımı olduğunu sanmıyorum çünkü dava süreci devam ediyor ayrıca o davadan sonra tekrar dava açılacak bu haksızlığa karşı bu yüzden kurumiçi alımı olduğunu düşünmüyorum tabi değerli üstatlar daha doğru yorum yaparlar son olarak da güvenlik şöför hizmetli alımı yaptı kurum bu kadroların da geleceğini düşünmüyorum
-
@j-m-keynes-0, içinde söyledi: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
@adamsmiths benim sen tanıdığım daha önce mülakattan elenen arkadaşlarımın kazandığını gördüm hatta yakın arkadasım 2 kere elendi bu alımda kazandı modunuzu aşağıya çekmeyin hocam
Bunları duymak da motive ediyor hocam. Teşekkür ederim. Benim özel sektör durumum yok eşim sürekli tayinci zaten. Evdeyim , pskolojimi toplayıp yeniden kalkmaktan baska carem de yok.
-
@adamsmiths güzel haberler geldi hocam sevindim sizin adınıza burdaki her kişi en güzel yerleri hakediyor savaşmaya devam
-
@j-m-keynes-0 gerçekten öyle , umut olursa savaşmaya değiyor
-
hadi inşallah dostlar ilgoc sayisi az gibi ama 1500guy olursa o da super olur heyecanla üstadın yorumlarını bekliyoruz @paretowilfredo acaba hmuy 300 icin mhuy olabilir mi
-
Benim tahminim 1500'ün tamamı GUY olur.Bakanlık için ayrılan 300 tamam olarak hangi alım için olur onu kestirmek zor lakin mhuy olması muhtemel.En iyisini tabi pareto bilir.
-
@paretowilfredo üstad bizi bu çaresiz zamanlarımızda bilgilerinle aydınlatır mısın?
-
@rabia89 Hayırlı olsun dostlarım en yakın zamanda ilana kavuşup kazanmamız dileğiyle
-
Twitter da yeterliliğe tabi gelir uzmanları sayfasında şöyle bir şey yazıyor: 1500 kişilik kadronun hepsini GUY olacağını düşünüyoruz çünkü, GİB GUY harici diğer ünvanlarda sözleşmeli alımlar yoluna gitti.Sözleşmeli alımlarda bu kadro tahsislerine dahil değildir. Şimdiden sınav bekleyen arkadaşlara başarılar
-
@hedefsgk hadi hayırlısı
-
en yüksek puandan geriye doğru 20 kat aday mı davet ediliyor?
-
Arkadaş son durum nedir bu süreçte tecrübesizim biraz, anlam veremedim ama kesin mi bu bilgiler acaba?
-
@helinn005 5 (Beş) katı.
-
@kpssbilgiedinme Cumhurbaşkanı GİB' na 1500 kadro verdi dostum %99 Guy alımı olur 31 Aralık a kadar ilan verme süresi var. Tahminim kpss den sonra bekletmeden eylül ekim gibi ilanı verirler.
-
@stepbystep Sağolasınız. Peki bu ilan 2021 de gelmezse o zaman alım olmayacak mı doğru mu anladım?
-
@kpssbilgiedinme Verilen atama izinleri yıllık verilir.Bu sene verilenler 31 Aralık 2021 e kadar ilana çıkıp kullanılmalıdır. Eğer kullanılmazsa yanar. Personel almak için tekrar izin alınmalıdır. Bu yoklukta tekrar izin verileceği muamma. O yüzden yakmazlar merak etmeyin ilan gelir.
-
@stepbystep İnşallah hocam.
-
Pareto dün Telegram grubunda guy alımı ile ilgili ne söyledi dinleyen arkadaşlar aydınlatabilir mi acaba
-
@mk-ank, içinde söyledi: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
Arkadaşlar, bu hafta sağlamış olduğumuz temaslar neticesinde 1000 kişilik alımın ihtiyacı karşılamaktan uzak olduğu ve 2021 yılı içerisinde bir alımın daha hazırlıklarının yapildığını öğrendik. Bu alımın takvimi tabii olarak henüz netleşmedi ama sayının mevcut alımdan fazla olması planlanıyor. Süreç icerisinde yine bilgileri aktarmaya çalışacağız. Herkese başarılar dileriz.
Merhaba dostlar herkese.
Daha evvel @mk-ank dostumuzun sizlere aktardığı bu bilgilerden sonra ben de çeşitli bilgilendirmeler yapmıştım. Tabii ki sizlerden her yerde çok fazla soru geliyor. O sebeple bir açıklama daha yapmak zamanıdır diye düşünüyorum.
Tabii ki 2021 alımlar tablomuzu bekliyorsunuz ancak bu tablonun bazı haberlerin teyidini beklediğini söylemem lazım. Emin olmadan tabloya ilaveler yapmaktan imtina ediyorum bu sebeple kısa bir süre daha bekleyeceğiz.
Gelelim 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı alım süreci ne alemde. Öncelikle dostlar yapmış olduğumuz temaslarda Haziran döneminde bize aktarılar 2021 yılında bir alımın yapılacağı, bunun hazırlıklarının mevcut alım süreci sonlanır sonlanmaz başlayacağı, alım sayısının mevcut alım sayısından daha fazla olacağı bize söylenmişti. Bunu size aynen bu şekilde aktarmıştık.Sonra süreçte neler oldu? Öncelikli olarak olan şey kadro talebi kısmıydı. Bu aşamada Kurum Cumhurbaşkanlığı'ndan talepte bulundu ve bu talebe istinaden 1500 kişilik onay geldi. Bu da zaten Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından yayımlandı. Bu onayın herhangi bir özel ayrımı ise belirtilmedi. Yani Kurumun inisiyatifinde kullanım şekli. Ben açıkçası 1500 kişinin tamamının Gelir Uzman Yardımcılığı için kullanılmasını bekliyorum ama yine de bir ufak esneme olabilir diye de pay bırakıyorum. Şahsi düşüncem alımın bize de söylendiği gibi 2021 bitmeden yapılacağı. Bu noktada beklenen şeyin hem 2021 KPSS puanlarının açıklanması hem de illerde yedek adayların belirlenmesi olduğunu zannediyorum. Çünkü çok fazla il için alım yapıldı. Bu illerden yeni ilanda da yer alacak olanlarda yedek adayların hakkının yanması söz konusu olacak. Kurumun işe başlamaları hızlıca tamamlayıp, yedeklik konusunun da belirlenmesinin ardından ilan sürecine girmesini bekliyorum. Tabii bu aşamada boş da durmayacağız. Yine soruşturacağı ilanın akıbetini. Ancak şu ana kadar sürecin bize söylenen şekilde ilerlediğini ve sonrasında da sapma olmasını beklemediğimi söylemeliyim. Mevcut durumu da dediğim gibi teyide çalışacağım dostlar. Dilerim güzel haberler alır yine size aktarırız.
Hepinize iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum.