9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlarınız varsa bekleyen yayalım gençler
-
Haydi bastırın dostlar
-
Hep aynı kişiler:)
-
-
@budageceryahu ahahah:):)
-
+1de benden
-
Valla yüzümü karartıo ben de sn teftiş başkanını etiketledim hadi hayırlısı bilgim yok vs gibi cvplar verirse bi daha yazıcam bi daha yazıcam en azından destek olamaz mısınız diye napalım artık isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü.....
-
Forumdaki diğer arkadaşlardan destek isteyeceğim.
-
Hiç yoktan iyidir böyle her akşam yapalım bunu
-
Tweet cahiliyim bilgilendiriniz bende atiyim
-
@hattorihanzo hocam bu arada size dr tşk edemedim Allah razı olsun üşenmeyip kuruma kadar gittiniz sağolun ayağınıza sağlık
-
#TaşeronBittiSıraDenetmenlikte tag bu arkadaşlar
-
@banshe hastagi yaz yanına da gönlünden ne geçiryoraa yaz gitsin. Aramaya hastagi yazarsan diğer atılanları da bulabilirsin.
-
+1 benden
-
+1 de benden.
-
@banshe inanın twitter konusunda benden cahili yoktur ama iş başa düşünce 2günde çözdüm:))) @ işareti ile jsarieroglu bakan ve msbagli başkan yazınca otomatik çıkıyor zaten etiket yapıp sormak istediğin şeyi yaz # ile de başlığı yaz yani #taşeronbittisıradenetmenlikte tweetle de gitsin bu kadar
-
Bence iyiyiz. Az kişiyiz şuan ama heyecanlı başladık Ben yetkili olsam içim parçalanır. Tamam gençler sakin olun süreç devam ediyor falan derim. Hani hiç gün falan da veremiyorsam. Neyse yazmaya devam illaki birileri görecek.
-
Arkadaşlar Bakan ve Başkanımızı da etiketleyerek tweet atalım lütfen
-
Arkadaşlar katılım sağlayalım ki bekleyişimizin farkında olsunlar.
-
Arkadaşlar tweetlerinize başında @işareti olanları ekleyin eklediğiniz takdirde ismi olan kişiye bir bildirim gider ve o tweeti görebilir
@jsarieroglu bakan
@ztarikdaroglu bakan özel kalemi
@msbagli başkan
@cceylan58 başkan yardımcısı