2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@bf24 Cevabı kesin olan soruların tartışılması konusunda size katılıyorum bu soruların tartışılması manasız fakat muallak soruların tartışılmasından veya bazı eksik yazılmış cevapların tartışılmasından rahatsızlık duyan arkadaşlar var. Bu soruları tartışan arkadaşlarda bu sınava emek vermiş insanlar, onlarda herkes gibi cevaplarının doğru çıkmasını istiyor burada onları tartışarak bir nebzede olsun rahatlıyorlar.
-
@sofuoglu onların ikiside doğru kardeşim..
Ben doğru sayiyorum sahsen. -
Benide ekle babaa turkcesiz 45 puan hadi bakalim demet akalin
-
@öktem_ilteriş olmaz hocam mümkün değil. İlgili kuruluşun doğrudan tanımı var. İlgili kuruluş bunun bir parçası olabilir ama her hizmetsel kurulus ilgili kurulus değil.
-
@sofuoglu snotz kardeşimiz 3 tame tartışmalı soruları ve türkçeyi dahil etmeyin dediği için ben de tek tartışmalı aktif nüfus sorusu olunca çıkardım.şahsen ben de ikisinin kabul göreceğini düşünüyorum
-
@öktem_ilteriş @Oruçreis ben de kabul edileceğini düşünüyorum da her soruya şüphe ile yaklaşır olduk
-
@alperen-turkuaz ağzından bal damlıyor hocam
-
-
@oruçreis 15-64 yaş arasına karşılık gelen bütün ifadeler doğru kabul edilir.
-
@sofuoglu bu sürecin doğası birazda sabırlı olmak lazım
-
@öktem_ilteriş teşekkürler hocam
-
@snotz bu puanlara türkçe netleri dahil mi. Forumu sık takip etmiyorum kusura bakmayın.
-
@oruçreis ayrıca bu cevapların doğruluğuna bir referansta özgür özcan hocanin sınav sorularına verdiği cevaplar da verilebilir kardeşim, gönlümüźü ferah tutalim.
-
Nüfus sorusunda doğru cevap konusunda ikna olmadıysanız hesaplamalara bakın arkadaslar.kurumsal olmayan sivil nüfus, aktif nüfus, yetişkin nüfus ve bir kaç tane daha aynı tanımlı farklı terimler var. Tanımlarına baktıktan sonra hesaplamalarına da bakarsanız doğru yapıp yapmadığınızı anlarsınız.
Hepimiz aynı kitaptan çalışmıyoruz bu nedenle farklı şeyler yazabileceğimiz şeyler var. @forumders arkadaşımız topluca paylaşmıstı onun iletilerinde de benim iletilerimde de var. İlgilenenler göz atabilirler. -
@turkmenoglu türkçe haric hocam.
-
Alan 17.5 gy-gk 7 beni de ekleyebilirsiniz henuz puanımı hesaplamadım
-
@keynes69 turkce harıc
-
61.25 yapıyor sanırım
-
Turkceden 4 dogru bekliyorum
-
53.75 benide ekleyebilirsiniz