Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru Alımı 2021 (750 kişi)
-
Evet arkadaşlar, sesimiz duyulmaya başlandı. Bize yapılan haksızlık açık, CİMER mümkün olduğunca yazalım değerlendiriyorlar. Parkur aşamasının hata olduğunun onlarda farkındalar, düzeltme yapacaklardır.
-
@tamehliyetsiz hazırlanmıyorum cimere yazdım olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok yarın öbür gün yine bakan değişir yine ilanlar önceki haline dönerse başvururum şu an yapılan büyük bir saçmalıktan ibaret
-
Telegram veya whatsapp grubu oluşturup ortak hareket edelim diyorum bir arkadaş grup açsa katılsak biz de
-
Cimer'e yazdık ama bakanlığın dilekçeye cevap vermesi için maksimum 30 gün süresi var bu süre zarfı içinde ilana başvurulmalı mı? Yoksa bakanlıktan cevap mı beklenmeli?
-
Arkadaşlar ticaret bakanlığının gönderilerine de yazalım lütfen hiç ses seda yok biraz tepkimizi belli edelim.
-
https://youtu.be/XWYYcCwI77s arkadaşlar parkuru yapmışlar bakın buradan ama çok zor bence
-
@tamehliyetsiz Sonuçta sıralama var, öyle düşünmek lazım.
-
@tamehliyetsiz Parkur kalkacağından sorun yok. Şu an gelinen noktada hiç yapamazlar, ilerisi için bilgilendirme olmuş.
-
@fiona13 nasıl bir bilgilendirme nerde yazıyor gönderebilir misin
-
@tamehliyetsiz Yani daha sonraki alıma saklasınlar parkuru, pandemi şartlarında en ideali hep yapılan mülakat.
-
@fiona13 hocam bir üst cevap da o kadar kesin konuşmuşsun ki sanki kurumdan bişey yazılmış gibi parkur yapılmayacak diye şimdide yapamaz diyorsun ben anlamadım yani ortada resmi hiçbir şey yok sen parkur olmaz diyorsun. bundan daha fazla vaka varken bir sürü sınav bir sürü parkur yapıldı polislik askerlik vs . Ortada kurumdan net bişey yokken böyle söylemlerden uzak durun. Kendi fikirlerinizi kesin olaylar gibi yazmayın
-
@tamehliyetsiz Sorunumuz tam bu işte onlar da zaten parkur olması normal ve yıllardır yapılıyor. Lakin burada hiçbir zaman olmadığından mütevellit kalkması gereken bütün şartlar mevcut ifade ettiğim.
-
@fiona13 önceden yoktu evet bende kalkmasını isterim.Kalkmadigi sürece de parkur varmış devam yani kesin bir bilgi yok şuan durum onu gösteriyor
-
@tamehliyetsiz
Bu parkura gidiyorum ben 44.37 saniye yaptım. Aynı zamanda polislik içinde 6 ağustosta sözlü mülakatım var. Allah’ın izniyle olacak ikisinden biri ama gümrük muhafaza memuru daha iyi tabii ki. -
@tamehliyetsiz
Dışarda 1-2 kere koşulup yapılacak parkur değil. Sadece hıza bağlı ve kondisyon gerekiyor. Kasım 2020’den bu zamana kadar bir fiil spor yaparak geldim. KPSS puanım 76.24 ve inşallah gelir. -
@sinan06-0 hocam süreniz iyiymiş bir çok polis arkadaşım var parkurun zor olduğunu biliyorum bu parkurda polisliğe yakın sayılır iki gün de yapılacak iş değil bence de. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
-
Eleme açısından daha iyi değil mi parkur olmasi ?
-
@estergon-kalesi Tamamen aleyhimize, bu ilanı üç yıldır yüksek puanla bekleyen kişiler var. Burası polislik değil ansızın bu kararı veremezsin, umarım hatalarından dönerler.
-
@tamehliyetsiz
Süre iyi ama puan sıkıntı biraz kardeşim. Hakkımızda hayırlısı tabii ki. Tavsiyem şudur: parkura gidemiyorsanız spor mülakatı olana kadar dışarda koşup ciğer açın ve sıçrama tahtasında denemeler yapın. Polislikle aynı seviyede parkur çünkü elimden geldiğince her gün çıkıyorum parkura. -
@estergon-kalesi
Sporu iyi olan için ve parkuru bilen için mükemmel. Bencilce düşünce olacak belki ama spor mülakatının olması bana göre iyi bir şey. Daha liste açıklanmadan resmen parkuruna giderek kumar oynadım.