2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Sınava 74 gün kalmış yaaa
-
@idealim tamam törehan
-
@idealim Çözümsüz ve çalıntı sorularla kitap yapan Törehan mı akademik yetkinliğe sahip? Her soru çözülmez kaliteli soru çözün diyen Törehan mı? Madem her soru çözülmez niye 100.000 soru hedefine doğru gidiyor. Gidişat iyi değil. Anlaşılan yine törehan sahte hesapla iş başında.. Senin paylaşımlarından bile adaylarla nasıl dalga geçtiğin aşikar, rezil bir insansın bunun hesabını mahkem-i kübrada elbet vereceksin...
-
@idealim böyle uzun bir metne itibar kazanamazsın. Toplasan cahil, sınavı bilmeyen birine bir tane kitap belki satılır. Ya bu uğraş neden? Törehan yaptırıyorsa okuyorsan yaptırma, gülünç duruyor. Yaparmıyorsan da git bir açıklama yap. Seni öven herkes suni cümleler kuruyor. Göze çok batıyor. Ben bedavaya daha kallavi bir dil kullanırım.
-
@bitmediniz sen de durumlar nasıl hocam? Bir motivasyon eksikliğidir gidiyor
-
@godot37 hocam onca sınavı kazanıp mülakattan elendikten sonra pekte motivasyona ihtiyaç kalmıyor maalesef, çalışmaları bitirdim, şu an hazırım lakin sınavda belli olacak yeterli miyim. Her ne kadar 4 kez kazansam da insanın içinde bir şüphe oluyor
-
@bitmediniz sınav konusuna hakim olan son iki haftada çalışsa bir yüzde yalalar aslında
-
@bitmediniz sayişgaydan çıktk yine tam gaz kaymakmlık .. bu hairc kaldı bir hak.. bu sene sinavlar arasında zaman farki çok iyi.. inş sonuçlarda iyi olur kardesim..
-
@godot37 dediğiniz gibi hocam, rahatlıkta biraz ordan geliyor, nereye ve ne kadar çalışılmasını bildiğinizde her şeyi kavramak çok daha kolay. Ayrıca bu sınavıda zorlaştıran, kitap yazan yazarlardır. Para kazanmak için saçmalıyorlar, bunun bir vebali olduğunu da hiç düşünmüyorlar maalesef
-
@zeustraus hocam sınav tarihleri gerçekten çok güzel, özellikle kaymakamlık sonrasında hakimlik içinde yeterli süre var, allah bu görevleri hakkıyla yapacaklara kazanmayı nasib etsin inşallah
-
@bitmediniz inşaallah kardeşim yine kazanmak nasip olur
-
@torehan Özdemir
Hoca mısın bürokrat mısın biz hiçbirimiz kitap yazarı değiliz her konuda yalan yanlış algı yapıyorsun… Sen daha dün senin kitaplarını paylaşmıyor diye kendi adıyla hesap kullanan bayan arkadaşımıza hediye kitap, kurs karşılığında reklam yapıyor bot sayfalarda vatan bayrak paylaşımlarıyla sizleri kandırıyor dedin. O bayan hediye edilen kitapları satın aldığı kitaplar gibi ayırt etmeden senelerdir paylasıyor. Kendin %100 soru garantili reklamlarla Türk bayrağı koyuyorsun memurluk görevini itibar dışı bırakarak sahte hesaplardan kendi kendini övüyorsun. Allahtan imandan söz edip kitap reklamları yapıyorsun.
Bu sınava ne zorluklarla hazırlanan bir hanıma iftira atmaya utanmıyor musun? Onun kaç tane kız arkadaşına evli kadınlara bile yürüdüğün için kitaplarını önermiyor olabilir mi?
Senden yardım isteyen bayanlara sarkıyorsun. Başka bir bayanın kuzeni senin anneni neden arıyor? Gerçeği sen mi söle biz mi diyelim?
Delikanlılıktan en son söz edecek bir ucube varsa sensin. Ben senin neden kaymakam yapılmadığını da biliyorum genede vicdan diyorum lakin anlayacak temkinli davranacak beyin yok sende. Burda 20 tane feykk hesabın var bizimkisi arkadan konuşmak olmuyor. Delikanlılık görmek istiyorsan çıktısıyla belgesiyle geleyim TOKİ’ye oturalım masaya kim varsa herşeyi konuşalım böylece beni öğrenmiş ol. Var mısın? -
bu sene alım sayısı netleşmiş miydi ?
-
@fthdyngc 1-2 haftaya belli olur hocam, malum 2-9 arası başvurular var
-
Arkadaşlar merhaba temeli olan biri için akşam 3 4 saat çalışmak yeterli olurmu sizce boşuna emekte vermek istemiyorum çalışan arkadaşlar nasıl yapiuorsunuz
-
@profesör16 iktisattan ve hukuktan yemeliniz sağlamda ilk başta dört saat sonra verim alınca artık sona doğru Allah ne verdiyse çalışarak gayet başarılı olabilirsiniz hocam
-
Arkadaşlar
İktisat için Yüksel Bilgili
Tr ekonomisi için Yasin Çoban
Anayasa,İdare Hukuku ve Mahalli idareler için Themis yeterli kaynaklar mıdır ?
Eklenebilecek diğer kaynaklar nedir? -
@murateren23 idare teşkilatı ile mahalliye mevzuat.gov.tr yi yada vilayeti ekleyiniz… hepsi için bir arada kaim makamda tercih edilebilir..
-
Sınav kesin Ankara mi arkadaşlar bilet fiyatları ler çok yüksek ya
-
@zeustraus teşekkürler sağ olun.