2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
Kpss kesin geldi mi 2024 icin
-
Bu kpss şartı, bana kalırsa yeni bakanın, altı ay bir sene hunharca çalışarak sınırda sınav geçip torpil ve rüşvetle kaymakam olunmasının önüne geçmek için aldığı bir tedbir. Eğer öyleyse, bu düşünce çok değerli, umut verici ama alınan tedbir bence yine de yanlış. Kaymakamlık sınavına yönetim, siyaset, uluslararası ilişkiler, sosyoloji konuları dahil edilebilir ki edilmesi de gerekir zaten. Bize ne matematikten, bize ne medeni hukuktan, icra iflas hukukundan... Amaca uygun bir sınav yapılır, mülakatta adalet gözetilir olur biter.
Yine de hiç kpss şartı gelmeyeceğini de düşünüyorum ben. Oturup dediğim şekilde sınav güncellemesi yapılabilir, yapılması da gerekiyor artık. -
Yine içimizi bir heyecan kapladı......
Çalışan dostlara kolaylıklar diliyorum.
Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip eylesin.
70 küsur gün çok iyi zaman temeli olanı mülakata götürür. -
Arkadaslar seneye kpss kesin geldi mi nasıl teyit edebiliriz
-
absürt olacak biraz ama aöflü olduğumuzdan baştan kaybettik diyebiliriz mi hocalarım prosedürde mümkün olsa da hiç şansımız yok değil mi ya?
-
İlan yayınlandı mı 12 Kasım duyum mu
-
@omrcan duyum
-
Arkadaslar merhaba gazetede gördüm kaymakamlik sinavini 2023 yılında yapılmayacağını Kasım ayında 2024te olacak tarihi için netleşecegi yazıyordu son gelişmeler nedir bilen var mi
-
@omrcan hocam kaymakamlık sınav ilanı ösym takvimine sonra dan eklendiği için ösym takvimine göre bu yıl olmamasından yola çıkarak yazmışlar onu, itibar etmeyin
-
@Kethüda hocam kaymakamlık bir idari amirlik olduğu için derslerinin iibf dersleri olması çok yerinde. asgari matematik asgari medeni hukuk bilmek de tüm iibfler için elzem zaten. aksine psikoloji sosyoloji sonradan kaymakam adaylığı eğitim sürecinde alınabilir, fakat makro mikro medenin eğitimi kolay kolay kısa dönemde verilemez. eğer bu dersler de çıkarılırsa iibf öğrencilerini hangi derslerden eleyecekler.
-
@glori haklısınız hocam ama bahsettiğim şey genel psikoloji ve sosyoloji değil. Örgüt sosyolojisi, yönetim psikolojisi gibi bizi pekala ilgilendiren kısımlar. Siyasi tarih ise kesinlikle olmalıdır. Kamu yönetimi alanına dahildir zaten. Sınav çok daha keyifli olur ve kamu yönetimi öğrencileri dışında zorlaşır.
-
Arkadaslar Süreç sürekli birileri tarafından canli tutulmaya çalışılıyor duyum altındaki tarihlerin hiçbiri tutmadı 12 Kasım olsa şimdiye belli olmazmiydi
-
@omrcan ortalama 55 gün önce ilan geliyor hocam. 12 Kasım tarihi doğruysa ilan zaten eylül ortası gibi gelir.
-
12 Kasım sınavı şu an için belirsiz anladığım kadarıyla, ama biz 12 Kasım'da sınav varmış gibi devam edelim. Nedense içimden bir his Aralık diyor. (His sadece) hepimiz için hayırlı güzel şeyler olsun inşallah
-
2022 sınavı 115 gün önce, 2021 sınavı 70 gün önce, 2020 sınavı 55 gün önce 2019 sınavı 65 gün önce ilan gelmiş, bugun itibariyle 12 kasıma 69 gün var
-
Bu hesaba göre ortalama 10 gün içinde ilan gelir mi ?
-
Ben kararnamelerde yeni personel genel müdürünü göremedim. Halen görevlendirme yapılmadı mı?
-
açıköğretim mezunu olarak gireceğim şansım yüzde 1 de olsa var mı sizce ona göre calışmaya devam edecegım?
-
@son-bir-şarkı her dönemin her bakanın kendine göre Bi stratejisi oluyor bakarsınız devran döner en fazla 2 ay kaybedersiniz bence denemek de yarar var
-
hadı bakalım gelsın su sınav ılanı artık