Yüksek Lisans bursu
-
Ya Kasım da 2 tane yada ocakta 4 tane alacağız
-
İşsizim ve bu yüksek lisans bursu yada kredisine çok ihtiyacım var. Bu A grubu atamaları da ne kadar cins be arkadaş
-
@urfa63__ tabi çıkarsa. az bi kontenjan belirlemişler benim bildiğim.
-
Tamam. Burs çıkmazsa krediyi herkese veriyorlar zaten.
-
Krediyi kabul ve iptal işlemleri kolay mı arkadaşlar YL için.2 ay alıp iptal edesim var
-
Kolay istediğin zaman iptal edersin
-
Ya ben baya araştırdım da net bişey bulamadım YL kredi başvurusu yaptım.. Önümüzde ki ay yatar mı ilk krediler?
-
@mazlumaday kardeşim bulabileceğin en düşük faizli kredi bence iptal etme
-
Aynen öyle
-
arayan soran varmı arkadaşlar kasım geldi
-
@ncbb maalesef bekleyip göreceğiz
-
@ncbb DGS ile ilgili bir şey bekleniyormuş en erken kasımın 2.haftasi açıklanırmis
-
Akşam ziraatte bir hesabım daha açılmış tahminimce banka çalışmaları tamamladı yakında kyk sitesinde yayınlanır
-
Benim de hesap açılma işlemi yapılmış. Bu durumda dedikleri gibi Kasım ödemesini alma ihtimalimiz yüksek. Önümüzdeki hafta içinde açıklanmasını bekliyorum
-
Nasıl hesap açılmış peki hesap açılış tarihi ne zaman açılmış. Benim eskiden bir hesabım vardı. Birde hangi üniversitedesiniz
-
@cexay Nasıl hesap açılmış peki hesap açılış tarihi ne zaman açılmış. Benim eskiden bir hesabım vardı. Birde hangi üniversitedesiniz
-
@hakan59 Nasıl hesap açılmış peki hesap açılış tarihi ne zaman açılmış. Benim eskiden bir hesabım vardı. Birde hangi üniversitedesiniz
-
Bir kaç gün önce para yattı mı diye mesaj atmıştım tek hesabım vardı akşam bir daha mesaj attım duyunca bazılarında açıldığını bende de yeni hesap açıldığını gördüm. BAKIYE yazıp 4747 e göndererek öğrenebilir dileyen
-
Bende de açılmış evet
-
Bu ileti silindi!