Guydaş goy goy sayfası :)
-
@ddguy psikolojisi bozuk bir genç evde dolanıyo her gün aynı konu artık canlarına tak etti annem ev hanımı o bile mvne ulaştı düşünün yani Ddm anne ne yazdın kadına diyo acil dönüş yapın bana ddm Helal olsun valla döndüler de yani cnm annem
-
@kozexpo hahhaayy hiç öyle düşünmemiştim valla günahımı aldın akşam çalışıyorum diyince merak ettim sadece
-
o halde bugüün tgrt ye yazıyoruzz gençler bu hafta önemli
-
@aycan akşam ders çalışıyorum demek istedim:)
-
benim babam da yeter artık ben sıkıldım ders çalışmandan diyo
-
@jevons Hocam her şeyin farkındalar aslında, iibf mezunlarının bu yıl,hiç olmadıgı kadar magdur oldugunu da biliyolar. Sordugumuzda bunu kabul de ediyolar ama devamında hiç bişey yapmıyolar.
-
@kozexpo patladım :))) helal olsun saygı duyuyorum ve ceketimi ilikliyorum
-
@aylin-yılmaz misafir geldiğinde nefret ediyorum ben eee senden naber diye konu sana geliyo ya
-
@10sanli hala atanamadin mi. Ne bekliyosun gir bi bankaya calis. Sunun kizi suraya girmis sunun oglu surda calisiyomus. Basliyolar konusmaya. Sanki milletin baska derdi yok
-
Kalkıp 2017 kpss sonucları açıklandıktan sonra isterlerse 3000 guy 2000 teftiş alsınlar olan bizim 1 yıl hazırlanmamız, 1 yılda ilan beklediğimiz 2 yıla oldu
-
@10sanli ben de öyle hatta en son akrabanın biri bana evde kaldın ee atama da yok dedi , ilkokul mezunu hayatı çocuk yapmakla geçmiş insan söylüyor bunu deliricem saygımızdan cevap vermedikçe daha da çirkinleşiyorlar ,fırsatçılar
-
@aylin-yılmaz bide şey var '' ya bizim dayıoglu 73 le atandı senin niye olmadı bu atama işi
-
geçen yıl kurum sınavlarıyla yürütemem diye kendi ünimde yüksek lisansa başvurmadım, bu yıl kaçırmıcam artık
-
@10sanli Allah tan benim çevrede atanan yok da örnek gösteremiyorlar dillerine dolamışlar ee kaç yıl okudun böyle ee niye evlenmiyosun o kadar çalışıyosun hiç bişey olduğu yok ,sana ne kardeşim annem artık misafir filn kabul etmiyor
-
@aylin-yılmaz Bide inanmayanlar var hadi canım ya olur mu okadar ihraç oldu falan diyo sanki ben keyfimden girmiyorum canım istemiyo
-
@10sanli valla o lafı benim kuzen dahi söylüyordu özelde çalışıyor hanımefendi, ders çalışmaktan da nefret eder , çok alım olcak diye girmiş kpssye, tabi düşük bi puan almış,şimdiye kadar havalardaydı sen çalıştın çalıştın olmadı bak benimki nasıl oluyo havalarındaydı alım olmayınca ee biz çok alım olcağını sanıyoduk öyle diyodu herkes demeye başladı , annesi de kızıyomuş herkes tercih yapıyo sen de yap şurayı yaz burayı yaz diye, tövbe estağfirullah
-
Bestepenın tel nosu var cumhurbaşkanlığı sitesinde arayıp talebimizi iletebilir miyiz?
-
Hic sorma.. Kendi derdimiz sıkıntımız yetmiyo bide bunu millete anlatmaya calısıyoruz artık alım olacaksa olsa da işimize gücümüze baksak valla yeter artık ya @aylin-yılmaz
-
@ddguy özelden yazın atayım ıbanı
-
Sayın grup üyelerim para yatiriyoruz demi