@herhangibiri İnşallah olumlu sonuçlar olur da kuruntuların yersiz olduğunu anlarız . Yazarım inşallah kardeşim
issizkamucu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
issizkamucu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
ekonomik krizle ilgisi var mıdır bu durumun ?
-
@alperen-turkuaz yeni gördüm cevabını kardeşim , gerçekten içimi rahatlattın . kaldı ki benim daha mahkeme durumum bile yok . uzlaştırmada şikayetlerden vazgeçilirse ( karşı taraf geçerse ben de geçeceğim çünkü vakit ayıramam böyle saçma şeylere) dava bile açılmayacak dedi birkaç kişi. Tevekkül etmek gerek kesinlikle haklısın .
-
@herhangibiri İnşallah olumlu sonuçlar olur da kuruntuların yersiz olduğunu anlarız . Yazarım inşallah kardeşim
-
@lion Allah razı olsun , senin de gönlünden geçenler hayırlı bir şekilde olsun inşallah . Haklısın tevekkül etmek lazım , Rab'bimiz büyük elhamdülillah.
-
@lion hocam şöyle ki mülakattan sonra kazananlar açıklanmadan güvenlik soruşturması yaptılar bizzat komisyon üyesi baş müfettiş söyledi bana , kurumu aramıştım mülakatlar ne zaman açıklanır acaba diye sormuştum ve güvenlik soruşturması yapıyoruz bu doğrultuda kazananları açıklayacağız demişti bana . Aslında haklısın aklın yolu da bir ama bu ülkede her şey olabilir yani masumiyet karinesini kimse umursamıyor işine gelmeyince . Şu an adıma açılmış bir dava yok dosyamız karşılıklı şikayet olarak savcılıkta duruyor . Savcı uzlaştırmaya göndermeye gerek görürse o aşamada şikayetlerden vazgeçilirse de zaten takipsizlik verilecektir dediğin gibi . Ya da belki uzlaştırmaya bile yollamadan konuyu ciddi bulmadığı için direkt takipsizlik verebilir ve dediğin doğru kardeşim, trafikte bile tartışabilir herkes biriyle ya da komşunla takışabilirsin hatta hiçbir şey olmadığı halde sırf biri senden şikayetçi de olabilir ifadeye çağrılabilirsin.. işte tüm bunlara rağmen sanki azılı bir suçlu gibi muamele görmek saçma olur . İnşallah bu kuruntularımın yersiz olduğu ortaya çıkar mülakatlar olumlu sonuçlanır da buraya bilgilendirme amaçlı güzel şeyler yazarım . Ayrıca tşk ederim hocam cvp için .
-
Arkadaşlar merhaba kasten yaralama,tehdit,hakaret suçlarından hakkımda şikayetçi olunuldu . Hastane raporlarında filan bir şey çıkmadı ama büyük ihtimalle karşı taraf para koparmak için aklına ne geldiyse iftira atmış . Ben de ondan şikayetçi oldum . Şu an dosyalar savcılıkta , takipsizlik kararı verir diye ümit ediyoruz , kime sorsam öyle söyledi . Sormak istediğim şey şu , bu olaylar güvenlik soruşturmasında çıkıyormuş yani ortada bir suç yok kanıtlanmış bir şey yok ama savcılıkta kağıdımız var diye ve şüpheli olarak ifade verdik diye gvs olumsuz sonuçlanır mı ? Çünkü karakola gidip ifade verdiğim adıma dosya açıldığı GBT de belli oluyormuş. Güvenlik soruşturması da emniyetten yapıldığı için görülür dediler. Ayrıca ben bu olay olduktan sonra müfettişlik mülakatına girdim ve almadılar, açıkçası referansım da vardı 3-4 yerden ama yine de almadılar ben de GVS de bu olayı gördükleri için mi almadılar acaba diye düşünüyorum . Şimdi iki tane daha müfettişlik mülakatından sonuç bekliyorum ve kafayı yemek üzereyim birinin attığı iftira yüzünden gerçekten suç işlemişim gibi muamele görür müyüm ? Yine hüsran mı olur ? Sağlıklı bir şekilde cvp veren olursa sevinirim . Teşekkürler