Bayram sonrası ikinci bir bayram yaşamamız dileğiyle.. Hepimizin ramazan bayramı mübarek, duaları kabul olsun arkadaşlar..
gldm tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Arkadaşlar 21 Haziranda aranmıştım, benim de tebligatım biraz önce geldi çok şükür, Allah tüm bekleyenlere bi an önce nasip eder inşallah
-
@iktisatçı38 çok sağolun, ben de çok strese girmiştim artık gelsin diye, merak etmeyin yakın zamanda yaşarsınız bu mutluluğu
gldm tarafından gönderilen son iletiler
-
@iktisatçı38 çok sağolun, ben de çok strese girmiştim artık gelsin diye, merak etmeyin yakın zamanda yaşarsınız bu mutluluğu
-
Arkadaşlar 21 Haziranda aranmıştım, benim de tebligatım biraz önce geldi çok şükür, Allah tüm bekleyenlere bi an önce nasip eder inşallah
-
@srt 55 kişilik alımı olan vhki, başka farklı vhki alımı var mıydı hatırlamıyorum, benimki vhki unvan ve 55 kişilik alım olan
-
@gamzeben net rakam vermiim
sıralamaya göre gittiklerini düşünmüyorum, çok başlarda değildim
-
@062506aa çok teşekkür ederim, ankara değil, ikamet nevşehir
-
@emektar hatırladığım kadarıyla başvuru aşamasında memur ve vhki olarak farklıydı pozisyonlar, 55 kişilik kontenjan olan düz vhki'denim ben
-
Memuriyet için çabalayan, emek veren, hayal kuran herkesin hayallerine ulaşmasını dilerim
-
Arkadaşlar vhki olarak ben de arandım biraz önce çok şükür
-
Bayram sonrası ikinci bir bayram yaşamamız dileğiyle.. Hepimizin ramazan bayramı mübarek, duaları kabul olsun arkadaşlar..