@er-tuğrul ya benim hala gelmedi sevk raporum 5 gün içerisinde bizim ankaraya göndermemiz mi lazım yoksa hastane işlemlerini başlatmamız mi lazım panik oldum da ben hala gelmediği için
KBr23 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@er-tuğrul hım biz bir şey yollamıcaz yanı tekrar şuan ankaraya sadece gidip hastaneyi halledicez doğru anladım heralde çok teşekkür ederim
-
@sedefghtn bence de eger bir eksiklik bir sorun olsaydı zaten bizzat kendileri ulaşırlardı bize ulaşıp bildirmek zorundalar arkadaslar çünkü resmi bir kurum burda grupta fikir yurutmeyle varılan sonuçlar sadece bizi yorar gibi geliyor bana
KBr23 tarafından gönderilen son iletiler
-
@gen-muh 3 -4 gün önce komşuya sormuşlar beni arkadaşlar
-
@elk yok artık o kadar uzun mu sürer de ya
-
Arkadaşlar ben harita teknikeri olarak asildeyim ve şuan malumunuz gs bekliyoruz ama bu arada da 7 aydır bekledigim iller bankasının sonucu açıklandı ve onu da asil olarak kazanmışım ve gs soruşturmasi falan yapıldı bu kurumun ama hangi kurum daha iyi hiçbir bilgim yok fikri bilgisi olan var mi acaba ?
-
@kvsr-endmh Allah Allah gerçekten çok ilginç anlam veremedim ️
-
@kvsr-endmh size raporunuzdaki eksikliğin kadın doğum olduğunu mu söylediler direk
-
@kvsr-endmh inanın onu ben de anlayamadım sakince bekleme taraftariyim şimdilik
-
Ben bugün aradım sağlık şubeyi baktılar sizin sağlık raporunuzda bir sıkıntı yok dediler. kadın doğuma ben de muayene olmadım
-
@sedefghtn bence de eger bir eksiklik bir sorun olsaydı zaten bizzat kendileri ulaşırlardı bize ulaşıp bildirmek zorundalar arkadaslar çünkü resmi bir kurum burda grupta fikir yurutmeyle varılan sonuçlar sadece bizi yorar gibi geliyor bana