@nickname hocam hukuk disinda diger uzm alan sorularinida paylasacaktiniz.Toparlayabildiniz mi acaba ?
iktisatzede
@iktisatzede
iktisatzede tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
RE: MORAL SIFIR DİYENLER
Kutuphanedeyim hic abartmiyorum bi cumleyi 10 kere okudum.Ama okudugumu bile fark etmeden.Kitlenmisim Durum vahim.Maksat vicdan rahat etsin bendeki
-
RE: MORAL SIFIR DİYENLER
@sabırsız yok yalniz degilsin binler yaninda :)) Baktim olmuyor bende eve attim kendimi.Ahsap boyamaya karar verdim.Sonra tekrar derse döndüm.İse yariyor tavsiye ederim.Bir uğraş,hobi şart bizlere.En azindan bu gibi anlar icin. @kartel06 neyseki gec kalkmayi sevmiyorum
-
@ncbb inanir misin suan elimde orgu var.bugun basladim.O derece yani
-
@qq12 Biraz ukala bi tavir sergiledigini dusunuyorum ingilizce konusunda.Kimse ingilizce bildigini soylemedi.Zaten ilan geldiginden beri ingilizcemiz yok diye sorun olacagini dile getirdik.Dili oldugunu soyleyen arkadaslar zaten beklenen net duzeyini yakaladigini soyluyorlar.Kurumda dili olmadan tazminat talep edecek dusuncede olsalardi burda stres yapmaz kazandik gozuyle bakarlardi.Bu surecte olan arkadaslarin fazlasiyla rasyonel olduklarini yazdiklarina dayanarak dusunuyorum.Kimse seviyesinden fazlasini iddia etmiyor.
-
@qq12 Naçizane tavsiyem arkadasimizin dedigi gibi sonuclarin aciklanacagi site belli ordan takip ederseniz vakit kaybetmezsiniz.Bizide yetersizligimizle baş başa birakin
iktisatzede tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: TSE Uzman Yardımcılığı (Mühendis, İstatistik, İİBF ve Hukuk mezunları - 55 kişilik ilan)
Bende bilemedim eksikte yok boyutlarda tamam ama.Neyse artik tekrar tekrar denicem.Tesekkur ederim. @Antimülakat
-
RE: TSE Uzman Yardımcılığı (Mühendis, İstatistik, İİBF ve Hukuk mezunları - 55 kişilik ilan)
En altta "Ek türleri listesinde bulunan DİĞER ek türü hariç bütün ek türlerini eksiksiz bir şekilde sisteme yüklemeniz gerekmektedi" diye ibare var.Ama fotoyuda diplomanin resminide yukledim ama.Baska yuklemem gereken bi belge yok aslinda ama.Anlam veremedim. @Antimülakat
-
Tekrar rahatsız ediyorum ama basvuru linkinde bilgilerimi tamamladim.Onayla tusuna bastim.Ama herhangi bir onay vermedi ayni sayfada kaldi.Tamamlandigini nasil anlariz ? @Antimülakat
-
Uzun bir ugras sonucu hallettim.Tesekkur ederim.Birsey daha sormak istiyorum.En son bilgisi istenen iki kisiye kimleri yazdak daha dogru olur acaba ? @Antimülakat
-
@Antimülakat Ben basvuru yapmayi dusunuyorum ama kimlik bilgilerimi girip sorgulama yaptigimda sayfa hata veriyor.Sizce neden olabilir ? Yardimci olursaniz sevinirim.
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Bunun icin twitter acicam simdi.19.50de tagi alip yazalim.Sosyal medya kullanmiyorum ama telefondan ulasabildigime yazicam.
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
Uzmanliga cagrilma durumlari mulakatlardan elenenler icin mi gecerli acaba ? Yoksa dil sartina takilanlar icinde gecerli olur mu ?
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
İlanin kapanma tarihini bir hafta daha uzatmislar.
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
Cok belirsiz olmus ilanin icerigi.Kisi sayisi yok dil yok.Hayirlisi olsun yinede hepimiz icin.İlanin kapanma tarihi 17 sinde.Sanirim bi kac gun sonrasinda detaylar yayinlanir.