sayın admin arkadaslar halkla ilişkiler ve tanıtım mezunuyum merkezi atamalar için tercih kılavuzu yayınlandı mı yayınlanmadı mı tercihlerimizi nasıl yapacaz bilgisi olan acıklayabilirmi cünkü her kafadan bir ses cıkıyor biz 14-23 kasım arası yapılacak sanıyorduk fakat kılavuz yayınlanmadı ben bulamadım bazı arkadaslarda 21-30 aralık arası olacak tercihler net bir bilgilendirme yaparsanız cok sevinirim tesekkurler saygılar
hasan_akman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS Ön Lisans Tercihleri Nasıl Yapılmalıdır.
-
teşekkur ederim hocam cok sağolun bence genel bir baslıkta bilgilendirme yaparsanız cok iyi olur cunku ınsanlar muallakta kaldı cogu kişi bu konuyla alakalı bilgi alamadı
hasan_akman tarafından gönderilen son iletiler
-
teşekkur ederim hocam cok sağolun bence genel bir baslıkta bilgilendirme yaparsanız cok iyi olur cunku ınsanlar muallakta kaldı cogu kişi bu konuyla alakalı bilgi alamadı
-
sayın admin arkadaslar halkla ilişkiler ve tanıtım mezunuyum merkezi atamalar için tercih kılavuzu yayınlandı mı yayınlanmadı mı tercihlerimizi nasıl yapacaz bilgisi olan acıklayabilirmi cünkü her kafadan bir ses cıkıyor biz 14-23 kasım arası yapılacak sanıyorduk fakat kılavuz yayınlanmadı ben bulamadım bazı arkadaslarda 21-30 aralık arası olacak tercihler net bir bilgilendirme yaparsanız cok sevinirim tesekkurler saygılar
-
RE: KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
@aliveli hocam kendi bölümüm dışında tercih nereleri yapabilirim örnek verebilir misiniz ? bilgisayarlı muhasebe sertifikam var nereleri tercih etmeliyim yardmc olursanız sevinirim.
-
@aliveli hocam özel şartlar ve nitelik kodlarından hariç tercih yapabiliyormuyuz atanma şansımız var mıdır sizce ? tesekkür ederim
-
@aliveli hocam merhabalar kpss önlisans 79,384 aldım.halkla ilişkiler ve tanıtım mezunuyum b sınfı ehliyetim var şoförlük ve alan tercihlerimde şansım nedir ne tavsiye edersiniz ? tesekkür ederim.