@şampiyon ya insallah oyle olur umidimi kestigimden sayfaya bakmiyordum bile ilk gordugum mesaj bu olunca nasil mutlu oldum anlatamam
prenpam tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
RE: Sevgili Günlük📝
Sevgili günlük, neden tuttuğum her dal kuruyor? Ne zaman normal bir hayatım olacak? Ne zaman bitecek bu belirsizlikler? Yine de şükür günlük yine de şükür..
prenpam tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sevgili Günlük📝
Sevgili günlük, neden tuttuğum her dal kuruyor? Ne zaman normal bir hayatım olacak? Ne zaman bitecek bu belirsizlikler? Yine de şükür günlük yine de şükür..
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
arkadaşlar bende şimdi baktımda benim sıralamam 5600 lü bişeydi hadi be şunada başvurayım dedim öylesine başvurdum. Bende sınava girmeeye hak kazanmışım çok şaşırdım. ozaman az kişimi başvurmuş
-
@şampiyon ya insallah oyle olur umidimi kestigimden sayfaya bakmiyordum bile ilk gordugum mesaj bu olunca nasil mutlu oldum anlatamam
-
RE: YÜKSEK LİSANS ALIMLARI 2018
ARrkadaş uluslararası ilişkiler mezunuyum ama bu alanda yüksek yapmak istemiyorum İibf nin başka bir ölümünde düşünüyorum . Bu şekilde olabilir mi. Mülakat yada sınavda problem yaşar mıyım
-
Valla bittik daha ne yapalim bilmiyorum. Umarım çabamiza deger ve bayramdan once ilani goruruz
-
Az kaldı guy icin siir kitabi cikaricam taaam gaz devam gençlik