İdari memur 1 alımı için feragat edecek olan veya etme ihtimali olan var mıdır ?
honneur tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
RE: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
İdari memur çalışma şartları, maaşları ve çalışma alanı hakkında bilgisi olan bir arkadaş var mı ?
-
RE: Dguy, guy sonuçlarına itiraz eden oldu mu
@sennec itiraz süresi 7 gün diye biliyorum açıklanma tarihinden elden verebilirseniz yetisir ama postayla yetişmeyebilir. Cimerden yazmak daha iyi olabilir o durumda
-
RE: Dguy, guy sonuçlarına itiraz eden oldu mu
@sennec Dilekçe yazarak gelir idaresi başkanlığına gönderdim ben. Benim gibi başka arkadaşlarda var gönderen. Cimerden de yazılabilir.
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@lamıcimiyok gibe dilekçe gönderiliyormuş ben gönderdim , facedeki kpss grubunda konuşuluyordu.
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@elidan Benim beklediğimden 7 8 net aşağısı geldi, hala inanamıyorum. Yapılacak bişey var mıdır ?
-
RE: 2018 Guy Alımı
@enki takık olmakla alakası yok arkadaşım. Boş günlere bakıldığında o zamana kadar vakit var, umut var anlamında söyledim . Bugün de gelir, 60 gün önce de gelir.
-
RE: 2018 Guy Alımı
Tahminimce 21 22 haziran gibi ilan verilebilir, 45 gün sonrası 5 ağustosa denk geliyor. 5 ağustos takvimde boş yanlış bilmiyorsam. Umutlarımızı korumak için biraz daha var gibi.