Öncelikle tebligatı ulaşan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. “Telefonun başında çaresiz bekliyorum” adlı şarkının her gün klibini çeken bizlerin de bir an önce aranması lazım artık zira Shakespeare’in de dediği gibi beklemek cehennem.
sifu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Kuruma 20dk mesafede ikamet ediyorum ama hâlâ aranmadım. Canına yandığımın bürokrasisi
-
@emektar
Hayırlı olsun, henüz aranmayanlar olarak darısı başımıza. -
@vikings2018
Kurumun soruşturmalarda nasıl bir algoritması var anlamış değilim. Ankaralılar kaldı onların geç bitecek diyorlar fakat buralı bir arkadaş ilk iş başı yapanlardan. Ama kısa sürede aranırız umarım nitekim beklemek gün geçtikçe yıpratıcı oluyor. -
@emektar
Haklısınız hocam onun etkisi büyüktür. -
@nötrino
Kurumda uzmanları yoğun birimlere verdiklerini duymuştum ben de. Hayırlı olsun hocam, huzurlu olsun da ne kadar yoğun olabilir ki özel sektörle kıyaslandığında siz ferah olun. Darısı başımıza. -
@er-tuğrul
Sağlık raporu teslim etmeye gittiğimde uzman maaşını sormuştum “kesin olmamakla beraber 3.400 gibi başlarsınız ama başlayınca 2.800 alırsan gelip beni bulma” demişti yetkili. Bence baya muallak.
Ayrıca 2017 aralık ayında işe başlayan müzakere uzmanı net 2.950 aldığını yazmıştı. Kesintiler var mı yok mu bilemiyorum. -
@memuraday1
“Her ay başında maaşla birlikte peşin ödenen tayin bedelinin miktarı ..... tutarı aşamaz. Yiyecek yardımından yararlanmayan personele tayin bedeli adı altında ödeme yapılır” yazıyor. -
@er-tuğrul
Devletin bir kaç yıl önce hem kamu hem de özelde katılımı zorunlu tuttuğu bireysel emeklilik sistemi. Maaşa göre kesiliyor o da 150-200 civarı olabilir. 2 ay bekleme süresi vardı ayrılmak için şimdi belki kurallar değişmiştir.
sifu tarafından gönderilen son iletiler
-
@ank-sivilmemur
Geçen hafta pazartesi aranmıştım. İnşallah sizler de biran önce aranırsınız -
Salı günü kurumu aradım atamam onaylanmamıştı, cuma ya da pazartesi arayın dediler. Az önce tebligat geldi
“Bir gün içerisinde başlama” şartı var. Pazartesi iş başı kısmetse.
-
@dilaram
Aynen onay aşamasındayım. Eğitimde hepimiz kaynaşırız artık -
Pazartesiciler hemen kaynaşmayın, bizi de bekleyin
️
-
@gv
Atamaları onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun öncelikle. Hocam ben sormadım hiç onaylanmamıştır diye. Pazartesi arayayım. -
@ank-sivilmemur
Aynen hocam. Haftaya aranmayan kalmaz sanırım. -
Uzman 3, bugün arandım arkadaşlar çok şükür, haftaya da atamam onaylanırmış darısı bekleyenlerin başına
-
Bir yandan da olumsuz olsa tebligat ulaşırdı çoktan. Bilemiyorum bekledikçe kafalar karışıyor
-
@smash55
Aynı şeyi düşünüyorum inanın.