@kvsr-endmh siz hangi numaradan ulaşıyorsunuz MSB ye rica etsem paylaşabilir misiniz? Ben 3125620543 ü arıyorum sürekli meşgul ulaşmak imkansız.
endmh tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@kvsr-endmh Bende yorumlarda öyle okudum. Beklemek çok zor haber alınacak bir yerde yok hayırlısı olsun artık.
-
Arkadaşlar son zamanlarda işe başlama tarihi hakkında personel temin ile iletişime geçen var mı? Memurlar.net de bir arkadaş soruşturmanın Kasım Aralık gibi biteceğini yazmış personel temin ile görüşmüş konu ile ilgili bilgisi olan ?
-
@kvsr-endmh Bana da soruşturma için gelmediler
-
@kvsr-endmh Yine bu platformda okuduğum yorumlara istinaden; Jandarma ve Sahil güvenlik komutanlığı da sivil memur alımı yapmış 16 şubatta sonuçları açıklanmış, sağlık raporlarının da son gönderilme tarihi 16 Mart, 1 Haziranda adaylar aranmaya başlamış göreve başlayabilirsiniz sizlere tebligat gönderilecektir diye. Fakat hala tebligatları gelmemiş söylediğiniz gibi daha soruşturmaları bitmeyen kişiler varmış tebligatlar toplu onaya gidecekmiş. Bizde de aynı durum söz konusu olabilir.
Yani güvenlik soruşturmamız bitsede bitmeyen adayları bekleyeceğiz gibi görünüyor.
-
@kvsr-endmh Kevser Hanım rica etsem güvenlik soruşturması ne kadar sürermiş sorma şansınız olur mu? şimdiden teşekkürler.
-
@kvsr-endmh Aslında süreç şöyle oldu sağlık raporu için hastaneye giriş yaptığımda kayıt esnasında vermiş oldukları kağıtta Kadın doğum bölümü yer almıyordu. Kaydı yapan memur onu el yazısı ile ekledi. Ve ben bütün doktorlara göründükten sonra heyet raporumu onayladı. Kadın doğuma gitmeseydim onaylanmayacaktı. Neyse ki baştan uyardılar beni. Sizde en kısa sürede çözersiniz umarım.
-
@kvsr-endmh İç hastalıkları uzmanı beni de ultrasona yönlendirdi. Radyoloji bulguları olarak raporumda yer alıyor fakat kadın doğum uzmanının muayenesini de zorunlu tuttular. İnşallah sorun yaşamazsınız.
-
@kvsr-endmh Teşekkür ederim. Bu arada sağlık raporu alırken orada yer alan memurlar bayan aday olduğum için kadın doğum doktoruna görünmemin zorunlu olduğunu söylediler. Kadın doğum uzmanı ultrason cihazı ile muayene edip normal yazdı ve onayladılar.