@duyguuu37 @paretowilfredo Teşekkür ederim hocam cevap verdiğiniz için.İngilizce çalışıyorum zaten ama konuşma konusunda biraz özgüvenim eksik.o yüzden korkuyorum.:/
nebube tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Hepimiz yüksek puan alıp barajı yükseltirsek sadece torpille gelenleri eleyebiliriz belki dimi:) Olumsuz yorumlardan dolayı sınava başvurmaktan vazgeçmek üzereyim...
-
@paretowilfredo @monopsonoğlu Tamamdır hocam teşekkürler tavsiyeleriniz için:)
nebube tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar vali hem devletin hem hükümetin temsilcisi değil mi artık.Kafam karıştı kanunlarda hükümetin geçiyor ama il genel meclisinin başında da vali var. öyle olunca devletin de temsilicisi olmuyor mu?Biz nasıl çıkıcaz bu işin içinden.Her kaynakta başka bir şey var.
-
Arkadaşlar sınava girdiğimiz yerlerde emanetçiler olur mu? Eşyalarınızı ne yapmayı düşünüyorsunuz?
-
Hepimiz yüksek puan alıp barajı yükseltirsek sadece torpille gelenleri eleyebiliriz belki dimi:) Olumsuz yorumlardan dolayı sınava başvurmaktan vazgeçmek üzereyim...
-
@cengiz Teşekkürler bunu merak ediyordum. @okan26 belki bir haftaya falan güncellerler o zaman düşünürüz.:/
-
Arkadaşlar merhaba.Herkese hayırlı olsun ilan.Kitap danışmak istiyorum eskiden bu sınava hazırlanmışlara:) İnternette savaş yayınlarının kaymakamlık kampını gördüm 2018 yazıyor.Bu kaynak iyi ve yeterli midir?İkincisi güncelmidir:)Yardımlarınızı rica ediyorum..
-
@paretowilfredo @monopsonoğlu Tamamdır hocam teşekkürler tavsiyeleriniz için:)
-
@duyguuu37 @paretowilfredo Teşekkür ederim hocam cevap verdiğiniz için.İngilizce çalışıyorum zaten ama konuşma konusunda biraz özgüvenim eksik.o yüzden korkuyorum.:/
-
İngilizceyi sınav da hallettik diyelim mülakatta sormazlar mı acaba?