Arkadaşlar ben de istanbul uzman yardımcılığını kazandım . kazanan arkadaşları tebrik ediyorum .ben 3.komisyonda mülakata girmiştim , 6-7 dakika sürmüştü mülakatım. kpss puanımı veya mülakat bekleyip beklemediğimi sormadılar .kpss puanım 90 üstüydü .herhangi bi referans ayarlamadım .bana kalırsa grup mülakatı ve yazılı sınav puanı çok önemli
ankara11 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
RE: 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
İnşallah bu ay sonuna kadar mülakat tarihleri açıklanır. Beklemek gerçekten zor
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Katılım çok yüksek değil gibi. Ben üst kattaydım her masaya 1 kişi oturdu. En son çıkan 4 5 kişiden biriydim. Benim listenin yarısı yoktu nerdeyse. Kumanya olarak da sadviç ekmek ayran ve çay var
ankara11 tarafından gönderilen son iletiler
-
Sayıştay sonuçları dün açıklandı. Artık bu hafta haber bekliyoruz inş. Gümrükten
-
Bu güvenlik soruşturmasını nasıl doldurdunuz? pdf formatında bu belge ama bilgisayar çıktısı istiyorlar. excel veya word formatında olan var mı
-
Ben de telefonda görüştüm. 1 fotoğraf , diplomanın aslı ve nüfus cüzdanı aslı ile fotokopisi yanınızda olsa yeterli olur dedi.
-
Maliye
1-Tam kamusal malı tanımlayınız. Ortak nitelik ve özelliklerini sıralayınız.
2-Şerefiyeyi açıklayarak, şerefiye dışındaki kamu gelirlerini sayınız.
3-Vergiyi tanımlayınız. Veri ilkelerinden verimlilik ilkesini açıklayarak , vergi ilkelerinden 5 tanesini yazınız.
4-Enflasyonla mücadelede bütçe politikasını açıklayınız.
5-Bütçe kapatma usullerini açıklayarak Türk bütçe sisteminde kullanılan bütçe kapama usulünü belirtiniz.Muhasebe
1-Yaklaşık 20-25 hesap karışık verilerek açılış bilançosu oluşturmamız istendi
2-Muhasebenin temel kavramlarından 10 tanesini yazınız.
3-50 puanlık monografi vardı.
4-Ücret tahakkuk kaydı sorulmuş. -
İnşallah yakın zamanda yapılır mülakat. 6 ayı geçti nerdeyse
-
Katılım çok yüksek değil gibi. Ben üst kattaydım her masaya 1 kişi oturdu. En son çıkan 4 5 kişiden biriydim. Benim listenin yarısı yoktu nerdeyse. Kumanya olarak da sadviç ekmek ayran ve çay var
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
Sınav başvuru formu çalışmıyor mu? Başvurabilen var mı
-
İnşallah bu ay sonuna kadar mülakat tarihleri açıklanır. Beklemek gerçekten zor
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
Arkadaşlar ben de istanbul uzman yardımcılığını kazandım . kazanan arkadaşları tebrik ediyorum .ben 3.komisyonda mülakata girmiştim , 6-7 dakika sürmüştü mülakatım. kpss puanımı veya mülakat bekleyip beklemediğimi sormadılar .kpss puanım 90 üstüydü .herhangi bi referans ayarlamadım .bana kalırsa grup mülakatı ve yazılı sınav puanı çok önemli
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
@asdasd 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Guy önemsiz bir sınavdır daha önemli bir şey varsa mhuy, muy, vmy, defterdarlık, hazine dışişleri bddk uzmanlığıdır. Bu sınavlar olmadan guy gelirse guy taban puanı 85'lere ulaşacak. Öncelikle insanlar bu kadrolara yerleşecek ki hem guy kontenjanları guy olmayacaklar tarafından işgal edilmesin hem de taban puan mümkün olduğunca düşsün. Ama bu sınavlar gelmiyor. Guy bunlardan önce gelirse 90-95 alanlar abanacak guya. Düşük puanlıların şansı sıfır olacak. Daha sonra bu sınavlar açılırsa bu sefer guydan bu kadrolara geçişler olacak. Bir iki aya kadrolar yine boş kalacak. Plansız programsız ilerliyor süreç. İnşallah bir an önce büyük kadrolara yerleşir insanlar. Guy hepsinden sonra gelir.
Arkadaş aslında önemli bir noktaya değinmiş. Şuana kadar gelen süreçte GUY muhtemelen tarihinin en yüksek taban puanıyla kapatacak eğer il seçimi olursa.Düşük puanlarıları anlıyorum ama henüz 90 alan adam dahi GUY u düşünorsa bu onların değil sınav açmayan kurumların suçu
Farkında mısınız bilmiyorum ama KPSS den buyana yaklaşık 5.5 ayda henüz süreci tamamlanmış sınav süreci yok maalesef.
Temennim bu kadar bekledik madem herkesi mutlu edecek bir alım gerçekleşir