ptt puan listeleri yayınlanmış ptt ık girip bakabilirsiniz
irem tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
-
https:// www. memurlar. net/haber/783621/ptt-asil-yedek-siralamasini-bu-aksam-ilan-edecek.html?amp=1 ARKADAŞLAR 18.30 AÇIKLANACAK DENİLİYOR
-
@zeyno5454 yarın cevaplar yayınlacak sonuçlar ne zaman açıklanır bilemem.
-
@duyguuu37
PTT İdari Hiz. Sözleşmeliler Derneği'de çalışıyor,Posta ve Telgraf Teşkilatı'da çalışıyor -
@roadrunner sanırım herkese doğru olarak sayılacak, ama itiraz edip iptalini isterlerse
-
Uzun bir süreç oldu ki daha da olacak umarım hepiniz ve benim için de en hayırlısı olur, burada evlenmeyi bekleyeni ,çocuk sahibi olmayı isteyen,çocuk sahibi olup ailesi için dişini tırnağına takıp çalışanı,iş arayanı,borcu olanı ... umarım en iyisi en hayırlısı olur.Umarım bu süreç en kısa zaman da sonuçlanır,biz de rahatlarız.
-
piskometrik testten geçen herkese başarılar diliyorum umarım hemen işe başlarız.
-
tam teşekküllü sağlık raporu 250-300 tl arası tutuyor.Heyet raporu çok ayrı bişey
irem tarafından gönderilen son iletiler
-
@duyguuu37 tam teşekküllü sağlık raporu 250-300 tl arası tutuyor.Heyet raporu çok ayrı bişey
-
tam teşekküllü sağlık raporu 250-300 tl arası tutuyor.Heyet raporu çok ayrı bişey
-
piskometrik testten geçen herkese başarılar diliyorum umarım hemen işe başlarız.
-
Görüşmeye giden arkadaşlar var mı görüşen piskometrik için
-
@klopp size herhangi bir şey geldi mi? İnsan korkuyor mesaj gelmesi mi gelmemesi mi iyi
-
@klopp Bana hiç bir şey gelmedi k,mse açıklama yapmıyor. neden çağırılıyor.
-
@hoffafd PTT Personel Adayları Platformu
İHS-DER adlı facebook grubunda bi arkadaşımız buşekilde yazmış. o sayfada yazılanı yazdım
-
Arkadaşlar şehrimde ptt idari işler müdürlüğü ile görüştüm aldığım bilgiler, face sayfasında piskometrik test de eleme olmayacak diye bir duyum almış dernek girdiğinizde görürsünüz,benim bilgim güvenlik soruşturmasının 2 hafta sürer il bazında olduğu için kısa tutarlar denildi, maaş olarak heryerde 3 bin yazıyor orda 2500-2400 meur maaş başlama ücretiyle başlanıcak denildi ayrıca 900 tl performan ücreti var nasıl veriliyor bilmiyorum. bildiklerim bunlar inş hayırlısıyla ocakta iş başı yaparız.
-
ptt puan listeleri yayınlanmış ptt ık girip bakabilirsiniz