Hiçbir yararı olmayacagını bile bile insan kalmanın çok önemli oldugunu düşünüyorsan, onları yendin demektir.
George orwell / 1984
merve06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@okanugur 150.000 ile 225.000 böyle bi şıkyı galiba
-
Uzak ve imkansız gözüken bir şey, bir anda yakın ve mümkün olabilir
Tolstoy -
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Merhaba arkadaslar ben de bugün hem guy hem de dguy basvurumu yaptım. Bu sürecin sonunda Rabbim hepimizin emeklerinin karşılıgını almayı nasip etsin inşallah.
-
Sürekli sizi degiştirmeye çalışan bir dünyada, "kendiniz olabilmek" en büyük basarıdır.
Ralph Waldo Emerson -
@işletmezunu reel konjonktür teorisi yaptım hocam
-
@yeniyolsk 3. Derece yaptım piyasa esnekliğe göre ayrılıyor gibi bişey diyordu
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
@halil3 hocam yalnız degilsiniz biz de yasıyoruz bu tip sorunları ve maalesef günümüz insanı profili artık böyle. Size nacizane tavsiyem asla onlar gibi (şartlara göre karakteri eğilip bükülenlerden) olmayın dürüstlüğünüzden ve insanlıgınızdan asla ödün vermeyin hayatın sartları ne olursa olsun dik duruşunuzdan asla vazgecmeyin nitekim ben öyle yapıyorum aksi halde ben de kendim olamam.
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@jkeynes hocam öncelikle vermiş oldugunuz emekleriniz için sagolun tesekürler.. Bu konuda ben de sizin gibi düşünüyorum ve iyimser bakıyorum. Bu yılı gecen yıla göre biraz daha avantajlı buluyorum acıkcası. Öncelikle sınav için tek yılın puanlarının gecerli olması ( şimdi arkadaslarım diyecekler gecen yıl 2000 kişi alıyordu guy diye )ama bu yıl maliye bakanlıgı dguy, guy, vmy actı ve bunların toplamı da 1800 civarı sayı yapıyor zaten ve bunlara atananlar oldukça guy için bekleyen yedeklerin bile önü acılacaktır ayrıca gecen yıl baska kurumlara dogru düzgün alım da olmadı ve herkes guya odaklanmıştı. Oysa bugüne baktıgımızda baska kurumların sınav sonuçları acıklanıyo ve atananlar oluyor. Evet şu anda il tercihi büyük bir oyun ve çok alım yapan yerlere yıgılma olabilir. Ancak şöyle de bi durum var zaten 3-4 il dışında yüksek alım yapan yer yok. İllerin geneli 20-25 kişi alıyor. Ben il tercihinde sadece puan degişkeninin önemli olmadıgını düşünüyorum aynı zamanda yasadıgımız yer ve şartlarımız da il tercihimizde etkili oluyor. Ama tabiki bu illerin puan durumu nasıl olur ben de bilmiyorum sadece düşündüklerimi hiçbir art niyet olmadan paylaşmak istedim. Bu sürecte rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
merve06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@burc6 sagolun cevap için bu arada sizinki ankara mıydı?
-
Arkadaslar ilçede ikamet edenlerinde mi gvs formu il emniyetine gönderiliyor yoksa ilçe emniyetine gitme durumu da olabiliyor mu?
-
Sürekli sizi degiştirmeye çalışan bir dünyada, "kendiniz olabilmek" en büyük basarıdır.
Ralph Waldo Emerson -
@a-lewis ben ankara için evraklarımı teslim ettiğimde hemen gvs formunu emniyete gönderdiklerini söylediler. Yani son günü beklemiyorlarmış. Ancak bu durum ilden ile göre fark edebilir belki ama ankara için böyle söylediler.
-
@burc6 bunu ben de merak ediyorum. Ankarayı kazandım ama henüz aranmadım. Acaba ilden ile mi farklılık gösteriyor.
-
@oolimpi17 hocam bahsettiğiniz bu tebligat evrakları teslim ettikten sonra mı bize gönderilecek?
-
Uzak ve imkansız gözüken bir şey, bir anda yakın ve mümkün olabilir
Tolstoy -
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@venüsmer bölümüm iktisat komisyona gelince de oldukça iyiler ve yardımcı olmaya da calışıyorlar cevapları hatırlatmak için.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
- Komisyon bana sorulan sorular
Gini katsayısı
T.C anayasasının temel nitelikleri
Kayıtdışı ekonomiyi acıkla
Laffer egrisini acıkla
Herkese basarılar arkadaslar
- Komisyon bana sorulan sorular