TÜRKİYE İDARİ YAPISI
TÜRKİYEDE MAHLLİ İDARE
TÜRKİYE DEMOKRATİKLEŞME
BUNLARDAN HANGİ YAYINLAI KULLANDIH-GINIZ YAZABİLİRMİSİNİZ YEYİN YAYINLAR VARMI
abdurrahman
@abdurrahman
abdurrahman tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
MERHABA ARKADASLAR İDARİ YARGI VE İDARE HUKUKU KAYMAKMLIKTA İKİSİNDE SORUMLUYUZ DEGİLMİ ACİL.
-
@FreeBoY bende 10, baskı var ama değişiklerle kafam karışmaya basladı yeni baskısı alayım dedim ne değişti nasıl değişti anlamkta zorluk çekiyorum gereksiz demenın sebebi nedir.
-
arkadaslar kanunname almalımıyım sizce fikir verseniz ?
-
Arkadaslar kanunname eski yayın var bir önceki yayin şimdi nasıl yapmalıyım yeniden mi almalıyım kitap yoksa burdan nasıl gitmeliyim elimdeki kitap ohalde çıkan KHK var yeni kitap alsam nasıl olur bi tavsiye etseniz bir türlü işin içinden cikamadim
-
anaysa son değişiklillerle indiremedim yardımcı olabilirmisiniz ayrıca tesekkur ederim
-
arkadaşlar konu dağılımına baktıgımda ekonomi adında 12 soru gelecğini soyleniyor acaba mıkro,makro vede türkiye ekonomisi 3 birlikte oluyormu vede son değişiklerle birlikte anayasayı nasıl indircem son değişiklerle birlikte bulamadım ama yardımcı olursanız
-
...
Re: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaslar kaymakamlik sınavına soru dağılımı yazdığımda ekonomi 12 soru deniliyor mikro makro vede Türkiye ekonomisi icindemi acaba aciklarmisiniz
-
Soru dagilimi
Re: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaslar kaymakamlik sınavına soru dağılımı yazdığımda ekonomi 12 soru deniliyor mikro makro vede Türkiye ekonomisi icindemi acaba aciklarmisiniz