Hocam size bişey danışmak istiyorum p3 puanım 87 başvurumu yaptım idari memur olarak mülakata cagrilirmiyim bilmiyorum ama Karadeniz de yasiyyasiyirum esim antepe gidersek çalışamayacak ama hertürlü gelirimiz artıyor antepte gidersek.sehir dışından alırlarmi.bide burada özel bi kurumda calisiyoruçalışıyorum izin alıp gitmek zorundayım. Buradaki işimi de riske atmış olacağım ama bıktım özel kurumlarda çalışmaktan artık böyle bir işi çok istiyoruz. Sizce 10 saatlik yola gitmeye değer mi
matematikçi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı
-
@kalpkalpkalp teşekkürler sağolun çok yardımcı oldunuz
matematikçi tarafından gönderilen son iletiler
-
Teşekkürler Hocam sagolun
-
@kalpkalpkalp teşekkür ederiz Hocam verdiğiniz bilgiler için. Bişey daha sorabilirmiyim.diyorlar ki idari memurlar sürekli şirketleri geziyor diğer illerdeki şirketlere gidiyorlar.bu gezi işleri ne kadar zamanda bir oluyor. Bayan olarak çoluk çocuk zor olabilir.ben çok istiyorum ama kafam karisti
-
@palaios evet o adresi kullandık hocam
-
@kalpkalpkalp teşekkürler sağolun çok yardımcı oldunuz
-
Idari memur içinde cumartesi calisma sistemi aynı mi hocam
-
Daha önce hiç girmedim yani iki hakkim var ama bu puan 2015 puanı. Bidaha aynı puanı alamayabilirim.. torpil biraz var anladığım kadarıyla bu kurumda
-
Hocam size bişey danışmak istiyorum p3 puanım 87 başvurumu yaptım idari memur olarak mülakata cagrilirmiyim bilmiyorum ama Karadeniz de yasiyyasiyirum esim antepe gidersek çalışamayacak ama hertürlü gelirimiz artıyor antepte gidersek.sehir dışından alırlarmi.bide burada özel bi kurumda calisiyoruçalışıyorum izin alıp gitmek zorundayım. Buradaki işimi de riske atmış olacağım ama bıktım özel kurumlarda çalışmaktan artık böyle bir işi çok istiyoruz. Sizce 10 saatlik yola gitmeye değer mi