Arkadaşlar bu saatten sonra açıklanmaz dimi bugünde mi yattı
B
bgm tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
bgm tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
@tortilla arkadaşım çok teşekkür ediyorum şimdi daha net oldu .
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
Yahu benim kafam mı basmıyor sizin dediklerinizi o 404 hep çıkıyordu bende diyorum sadece bugün değil yani yeni şeyler mi oluyor noluyor heycanlanayım mı
-
Bilemiyorum ama dediğiniz olay yeni bişey değil yani umutlanmayın boşuna bugun açıklanır falan diye gerçekten belirsizlik çok zormuş inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
-
O sayfada çıkan Server hatası ben hep baktığım zaman öyleydi bu yeni birşey değil ki sizde farklı bişey mi çıkıyor ben anlamadım ki
-
Arkadaşlar bu saatten sonra açıklanmaz dimi bugünde mi yattı
-
Bencede neyin sırrı bu sıkıldım artık beklemekten