@gizem2020 Fikrinize saygı duymakla beraber bi haksızlık olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bakarsanız birden fazla puan türüyle alım yapılan ilanlarda her puan türünden farklı sayıda insanın sınava girmeye hak kazandığını göreceksiniz. En yakın örneği olarak İlgöçte de her puan türünden farklı sayılardaydı sınava katılmaya hak kazananlar. Geçen sene de böyle bir durum olduğunu düşünürsek, en adil kararın her zaman olduğu gibi devam etmesi olduğunu düşünüyorum
umutozk16
@umutozk16
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Kb_pnGOgUiSQQQDCK2WHj6RA7AqRPoQTlwY3CqwSHts/htmlview
umutozk16 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Biliyorum Üstad bilgi alabilmek için elinden geleni yapıyordur ama bu arada kalmak gibisi yok. Bir an önce ne olduğunu tam olarak öğrensek. Kırpılarak gelecek mi ne kadar kırpılacak, hiç mi gelmeyecek bilsek en azından böyle beklemek zor valla
-
Her gün bir önceki gün ile çelişen gelişmeler oluyor. İnsanı hasta eder bu Sgk
umutozk16 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo Bekleyip göreceğiz o zaman, inşallah hızlı bir süreç olur bizler için
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo üstat birşey dikkatimi çekti, ilanda mülakat tarihi olarak 8-26 temmuz arası olarak belirtilmiş ama mülakatları 8-19 olarak belirlemişler. Bu durumdan kurumun bazı şeyleri hızlı ilerletmeyi istemesi gibi bir fikir çıkartabilir miyiz ?
-
Ne gibi bir hata alıyorsunuz ya da nerede takılıyorsunuz arkadaşlar ?
-
@friedman98 Hocam bu puanla neden umutsuzsun ?
-
Tamam arkadaşlar kusura bakmayın gördüm şimdi
-
@rqzeet Bahsettiğim arkadaş facebook'ta yanlış yazmış bile olabilir
-
Arkadaşlar facebook'ta gördüğüm kadarıyla Murat Hocanın herhangi bir p47 eklenecek yorumu yok. p47 de eklenecek yazan ''Burhan Cice'' adında bir şahış. 47 yi nerden çıkardınız ?
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar hiçbir yerde göremedim, yanlış doğruyu götürüyor mu acaba ?
-
@bcbc3434 katılıyorum. Her söylenene inanırsak daha çok üzülürüz
-
Her gün bir önceki gün ile çelişen gelişmeler oluyor. İnsanı hasta eder bu Sgk